SULTAN GARDENS RESORT

SULTAN GARDENS RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Shark’s Bay, oko 7km od Naama Bay i oko 6km od aeroddroma. 

Opšti podaci

Hotel se prostire na 150.000m2, čine ga dvospratne zgrade koje su kaskadno postavljene i pružaju se do plaže, u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Zgrade su okružene zelenilom, a iz kompleksa se pruža jedinstven pogled na Tiransko ostrvo. Prednost ovog hotela je i njegova lokacija, nalazi se nedaleko od Soho Trga a u neposrednoj blizini je i golf teren. 

Za decu tu su dečiji klub Magic Carpet Club (4-12 godina), tereni za fudbal i košarku igralište, bazen, video igrice i animacija. 

NAPOMENA: renoviranje lobija počelo je 01.04.2022 godine i trajaće 6 meseci. Za vreme renoviranja prodavnice i Al Daar kafić neće raditi. Lord’s Inn bar koji se nalazi na prvom spratu u glavnoj zgradi će raditi 24h. 

Plaža

Hotel ima svoju 220m dugačku plažu čije je priobalje pokriveno koralima preko kojih se prelazi pontonom. Plaža je podeljena na dva dela – Active Side – na njoj se nalazi Beach Bar, centar za sportove na vodi, deo za animaciju i zabavu i Relaxing Side – deo plaže namenjen gostima koji preferiraju mirniji odmor bez animacije i buke, i na ovoj plaži se nalazi bar kao i centar za sportove na vodi. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.  

Smeštaj

Hotel u ponud ima 520 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, mini bar, sef.
Select room (oko 45m2) – mogu imati pogled na more, bazen ili baštu. 
Suite (oko 69m2) – sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka.
Family Suite (oko 69m2) – sastoje se od dve spavaće sobe (jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva single kreveta), mogu imati pogled na baštu ili bazen. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sendviči, pasta, pizza, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Linah Restaurant, Dana Restaurant, Zaytouna, Fleur De Lis, House of Spice i Casa Mia. Gostima su na raspolaganju i barovi – Al Dar Coffee shop, Beach Bar, Tiran Bar Lord’s Inn Bar, Oasis Bar, Al Shalal Bar, North 38 Pool Bar, Sultana Bar i Rock Pool Bar. 

Plaća se: a la carte restorani (besplatno 2 puta u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Sala za konferencije, usluga pranja i peglanja veša, doktor. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 5 velikih bazena (od kojih je jedan sa delom za decu – Rock Pool i jedan samo za odrasle – North 38), mini golf, stoni tenis, odbojku na plaži, fudbal, košarku, aerobik. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, marokanski hamam, frizerski salon, tetovaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SULTAN GARDENS RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.2907 RSD