HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT

HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT

Lokacija

Nalazi se oko 15km od centra, oko 10km od El Goune i oko 20km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 50.000m2, sastoji se od trospratne glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 687 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova. 

Za decu tu su akva park, bazen, dečiji klub (5-12 godina). 

Plaža

Hotel ima svoju lepo uređenu peskovitu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima 687 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe i bungalovi su veličine oko 42m2, porodične sobe su veličine oko 56m2

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima, pored glavnog restorana, i dva a la carte restorana – Fish Restaurant i Chinese Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Paradise Terace Bar, Paradise Pool Bar i Beach Bar. 

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, prodavnice, doktor.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 5 bazena od kojih jedan ima deo za decu, akva park, teretanu, dnevna i večernja animacija, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, Wi-Fi internet u javnim prostorijama. 

Plaća se: akva centar, centar za ronjenje i sportove na vodi, bilijar.

Spa & wellness

Sauna, džakuzi, parno kupatilo, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HAWAII PARADISE AQUA PARK RESORT