Lokacija

Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog i elegantnog. U ponudi ima 409 smeštajnih jedinica različitog tipa. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, karakterističnom za lanac hotela Steigenberger, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz dobru hranu i raznovrsne sadržaje. 

Za decu tu su dečiji bazen i igralište.

NAPOMENA: otvaranje hotela je predviđeno 01.03.2021. godine, određeni delovi hotela otvaraće se postepeno. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 409 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler. 

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Doručak se služi u glavnom restoranu Kahramana dok se večera služi u nekom od sledećih restorana – Cabana Pool Side Restaurant, Maya Beach Restaurant & Bar, Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant. 

Plaća se:  sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića u barovima: Safari Lobby Bar & Lounge, Cabana Pool Bar, Aqua Bar Maya Beach Bar i The Shisha. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Limuzina, parking, apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, jogu, terene za tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: prostorije za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.