O nama

Dobrodošli – “Hos Geldiniz”

1 A Travel

Dragi prijatelji,

Turistička agencija 1 A TRAVEL od 2008. godine uspešno posluje na teritoriji Srbije. Sedište agencije je u Beogradu (Kondina 20).

Na teritoriji Srbije za sada ima poslovnice na Novom Beogradu i Novom Sadu.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa preko 700 subagenata u Srbiji i okolnim zemljama, našu ponudu smo približili klijentima širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, ali i šire.

Već duži niz godina prepoznatljivi smo kao turoperator koji je specijalizovan za Tursku. Zahvaljujući prirodnim lepotama koje pruža Antalijska regija, pažljivo odabranim hotelima, ljubaznim domaćinima, odličnoj usluzi i povoljnim cenama, ovu atraktivnu turističku destinaciju sa nama poseti svake godine sve veći broj turista.

Zahvaljujući dobrim poslovnim odnosima sa našim partnerima u zemlji i inostranstvu, širimo i upotpunjujemo našu ponudu, tako da sa nama pored letovališta u Turskoj možete otputovati i u Egipat, Kipar, Tunis, Kanarska Ostrva, Ujedinjene Arapske Emirate, Grčku, mnogobrojne metropole Evrope i Orijenta… Za vas organizujemo poslovna putovanja, individualna putovanja tj. putovanja po vašoj želji, avio karte za sve destinacije i još mnogo toga.

Pažljivo odabran tim, dobro osmišljen plan poslovanja, dugogodišnje iskustvo, atraktivne destinacije, kreiranje turističke ponude prema potrebama putnika i poverenje naših dosadašnjih i budućih putnika su naš put ka daljem uspehu.

Zahvaljujemo vam na dosadašnjem poverenju, u nadi da ćemo i dalje putovati zajedno.

Vaš

1A TRAVEL D.O.O.

1 A Travel 1 A Travel

Licenca OTP 78/2020, kategorija A40
Matični broj 20405317
PIB 105525494