Lokacija

Nalazi se na ostrvu Kafr u El Gouni, na samo nekoliko minuta hoda od brojnih prodavnica, restorana i barova. Aerodrom u Hurgadi udaljen je oko 25km. 

Opšti podaci

Hotel Sultan Bey zbog svog položaja i odlične usluge predstavlja dobar izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom. Nalazi se u neposrednoj blizini živopisnih prodavnica, barova i restorana. Uređen je u nubijskom stilu i ima 115 soba koje su raspoređene u više manjih objekata. Svojim stilom podseća na tradicionalno egipatsko selo smešteno u laguni, sa pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more. 

Za decu je tu dečiji bazen koji se greje u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).   

Plaža

Hotel ima manju privatnu plažu u laguni, sa prelepim pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 115 standardnih soba sa pogledom na vrt ili lagunu. Sobe su veličine oko 28mi imaju balkon ili terasu, klima uređaj, Wi-Fi, LCD TV, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Plaća se: room service, mini bar, sef i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera  (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Osim usluge u glavnom restoranu, gostima je na raspolaganju i otvoreni à la carte restoran “Zeytouna”. Ovaj restoran nalazi se na istoimenom ostrvu do kog vozi shuttle boat i koji je deo koncepta “Dine Around El Gouna” (mogućnost da gosti koriste usluge raznih restorana i van svog hotela).  Hotel ima dva bara – “Pool Bar” i “Lobby Bar”. 

Plaća se: à la carte restoran, užine, sva alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), servis za pranje i peglanje veša, room service. 

Sport i zabava

Bazen za odrasle i bazen za decu – oba se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

SULTAN BEY HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0731 RSD