Lokacija

Hotel se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh, na 27km od aerodroma u Hurgadi. U blizni hotela Jaz Aquamarine.

Opšti podaci

Novotvoreni hotelski kompleks nalazi se u Sahl Hasheeshu, modernog je dizajna i nudi neograničen broj mogućnosti i sadržaja za sve uzraste. 
Gostima su na raspolaganju brojni barovi, restorani kao i sportsko-zabavni sadržaji. U sklopu hotela nalazi se i deo samo za odrasle.

Napomena: Otvaranje hotela planirano je za 01.09.2024. 

Za decu tu su bazeni, aqua park, dečji klubovi i razne animacije. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži dužine 250m, a na 150m udaljenosti od obale nalazi se i koralni greben.
Gosti mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 633 smeštajnih jedinica, od kojih su 159 superior rooms, 450 deluxe family rooms, 85 swim up rooms i 24 apartmana. Sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet.

 
Plaća se: room service, telefon i minibar

Hrana i piće

Usluga u hotelu je  All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i čaj, kolači, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju raznovrsna kuhinja iz svih delova sveta. U sklopu hotela nalazi se glavni restoran, Lobby bar, Beach Bar i Pool Bar.
Hotel ima nekoliko a la carte restorana: Italijanski, arapski, azijski, mediteranski i le grill, koji u ponudi ima morske plodove, specijalitete od mesa kao i vegetarijanske opcije.

Plaća se: 
a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, rent a car, limuzina, lekar, frizer.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen, sa zonom samo za odrasle, kao i nekoliko dečjih bazena, fitness sobu i teretanu, spa sa mogućnošću korišćenja saune, Jacuzzi.
Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: saloni za lepotu, parno kupatilo, jacuzzi, masaže, sauna i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.