CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA MARSA ALAM

CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA MARSA ALAM

Lokacija

Hotel se nalazi oko 40km od centra Marse Alam i oko 226km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci

Hotel se nalazi u oblasti Marsa Alam, u zalivu Abu Dabur poznatom po predivnom pesku kao i živopisnom podvodnom svetu. U ponudi ima 220 smeštajnih jedinica, nekoliko restorana i barova i veliki izbor sportskih aktivnosti. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima ronjenja.

Za decu tu su dečiji bazeni, igralište, dečiji klub, dečiji meni. 

Plaža

Hotel ima svoju plažu dugačku 800m, upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepo uređena kupališna zona. Jedan deo plaže je samo za odrasle.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 220 moderno uređenih smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, balkon/terasu, sef, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu.
Superior sobe su veličine oko 42m2 i imaju balkon sa pogledom na baštu i more.
Porodične sobe su veličine oko 52m2 i sastoji se od dve sobe (u jednoj je francuski krevet a u drugoj sobi su dva single kreveta). 

Plaća se: room service, mini bar, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran The View i dva a la carte restorana – Baraka (riblji specijaliteti) i La Dolce Vita (italijanska kuhinja). U ponudi hotela su i barovi – The Blue i Boteco Bar.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Biblioteka, limuzina, menjačnica, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 2 bazena za odrasle (jedan se greje u zimskoj sezoni), dva bazena za decu (oba se greju u zimskoj sezoni), dnevnu i večernju animaciju, boćanje, dva terena za odbojku na plaži,  fudbal na plaži, bilijar, stoni tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, parno kupatilo, sauna, jacuzzi, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CONCORDE MOREEN BEACH RESORT & SPA MARSA ALAM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.5668 RSD