SHERWOOD DREAMS RESORT

SHERWOOD DREAMS RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi oko 1km od mesta Bogazkent, oko 12km od centra Beleka i oko 40km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2011. godine i renoviran je 2019. godine. Zauzima površinu od 23.000m² i sastoji se od glavne zgrade (zgrada ima 5 spratova i četiri bloka), raspolaže sa 304 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, zatvoreni bazen, glavni restoran, snack bar, poslastičarnica, 3 à la carte restorana i 5 barova.


Za decu tu su mini klub (4-12 godina), igralište, dečiji bife, bazen za decu sa aqua parkom, mini disco, luna park. Za porodice sa bebama na raspolaganju je hrana za bebe u glavnom restoran, bazen za bebe kao i paket za bebe (grejač za flašice, alarm za bebe i kadica za kupanje) koji se dobija uz depozit.

Plaća se: čuvanje dece

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 200m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 304 smeštajnih jedinica od kojih sve imaju balkon, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, set za čaj i kafu, SAT LCD TV, toaletni pribor, fen za kosu i Wi-Fi internet.

Standardne sobe
su veličine oko 27m2 , mogu imati pogled na baštu, bočni pogled na more i direktan pogled na more. Deluxe jacuzzi sobe su veličine oko 32m2, mogu imati pogled na more ili na baštu. 
Large sobe su veličine oko 35m2.
Porodične sobe
su veličine oko 45m2, sastoje se od dve sobe povezane vratima (jedna sa francuskim ležajem i jedna sa dva single ležaja).

Hotel raspolaže sa 3 smeštajne jedinice prilagođene osobama sa invaliditetom. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i nekoliko  à la carte  restorana (turski, italijanski i riblji), snack bar i poslastičarnica. Hotel ima 5 barova (Chill Lobby Bar, Wave Bar, Sense Disco Bar, Lemon Flower Bar i Bridge Cafe, Gilbert Bar). U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i sladoled u određeno vreme u toku dana.

Plaća se:  à la carte restorani (besplatni su jednom u toku boravka od minimum 7 noći uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, energetska pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, doktor, faks, fotokopir, mini market, fotograf, butik, juvelirnica, prodavnica suvenira, frizerski salon, rent-a-car, parking, sala za sastanke sa opremom.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena: glavni bazen, bazen sa 4 tobogana za odrasle, bazen sa 3 tobogana za decu, bazen za bebe. Gostima su na raspolaganu zatvoreni bazen sa delom za decu i jacuzzi-jem, odbojka na plaži, aeerobik, gimnastika u vodi, košarka, tenis, mini fudbal, boćanje, pikado, fitness centar, dnevna i večernja animacija, Wi-fi u lobiju i javnim prostorijama.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena, bilijar, kuglanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna. 

Plaća se: masaže, pilinzi, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SHERWOOD DREAMS RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD