CRYSTAL CLUB WORLD OF COLOURS

CRYSTAL CLUB WORLD OF COLOURS

Lokacija

Nalazi se u mestu Bogazkent nadomak Beleka. Udaljen je 40km od aerodroma u Antaliji i 50km od samog centra Antalije.

Opšti podaci

Otvoren je 2021. godine i prostire se na 10.082. Sastoji se od jedne glavne zgrade, 15 dvospratnih vila i jedne trospratne. Ukupno ima 145 soba, od kojih je 26 standardnih i 119 family soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i riblji), Beach Snack restoran, Snack restoran, Gozleme house i Lobby Patisserie. Hotel ima 4 bara (Garden Bar, Beach Bar, Snack Bar, Lobby Bar).

Za decu su tu dečiji bazen, mini club, mini disco, mini bioskop, igralište, razne animacije i programi.

Plaća se: iznajmljivanje kolica. 

Plaža

Hotel je udaljen 450m od svoje peščano-šljunkovite plaže. Do iste je organizovan besplatan shuttle servis nekoliko puta u toku dana. Plaža je opremljena toaletom, tuševima, kabinama, kao i Beach barom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj

Sve sobe imaju balkone. Oprema soba uključuje keramičke podove, individualno podesivu split klimu, satelitsku LED TV sa muzičkim programima, mini bar, čajnik, set za čaj i kafu, sef, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, protivpožarni alarm i sistem za gašenje, kupatila sa tuš kabinom, telefon, bojler i fen.

Standardne sobe su veličine 25m2 i mogu imati pogled na bazen i kopno.

Family sobe se sastoje od 2 odvojene spavaće sobe, glavna spavaća soba ima jedan bračni krevet (160x200cm), a dečija soba ima 2 razdvojena ležaja (90x200cm). Veličine su od 31 do 35m2 i mogu imati pogled na bazen i kopno.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće

Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni, kao i dijeteski i vegetarijanski. Na raznim lokacijama tokom celog dana se služe užine: pice, hamburgeri, gozleme (Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house). Gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana (turski i riblji) uz rezervaciju dan ranije besplatno je korišćenje jednom u toku boravka (minimum 7 dana). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači (Lobby Patisserie).

U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od narandže tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.                                                                                                                                                                                              
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.    

Ostali sadržaji

Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje dečijih kolica, doktor, fotograf, frizer. 

Sport i zabava

Hotel ima nekoliko otvorenih bazena, glavni bazen, aquapark bazen i dečiji bazen, sa ukupnom površinom od 804m2. Aquapark je urađen na temu Pirata sa Kariba. Ima dva tobogana za decu od 4 do 12 godina i tri tobogana za starije od 12 i odrasle (dvokratno radno vreme). Gostima su na raspolaganju i aktivnosti kao boćanje, pikado, odbojka na plaži, aerobic, fitness, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.  

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam) i sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, detoks i personalizovani programi. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.   

CRYSTAL CLUB WORLD OF COLOURS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD