ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA - 1 A Travel turistička agencija

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži od centra Beleka je udaljen oko 7km od aerodroma Antalija oko 40km i 50km od centra Antalije.

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima 64.000m², ima ukupno 724 sobe i može da smesti ukupno 1.907 osoba. Sastoji se od glavne i deluxe zgrade. Hotel je otvoren 2005. godine, a 2013. godine je renoviran.

Za decu su tu: mini klub (4-12 godina), sobe za spavanje, animacije, igralište, mini disko pre večernjih predstava, trampoline, slikanje, bazen sa toboganom za bebe, bazen sa toboganom za decu, bioskop, hrana za bebe, krevetac za bebe.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 300m dugoj plaži koja je je peščano-šljunkovita. Na plaži ima i zona 16+ (samo za odrasle). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju.

Plaća se: VIP paviljoni.

Smeštaj

Sve sobe imaju: balkon, klimu, fen za kosu, TV plazmu sa sa muzičkim i satelitskim programima, bade mantil, papuče, sef, minibar (dopunjava se dnevno vodom, pivom, sokovima), set za tople napitke (ketler, kafa, čajevi, mleko u prahu, šećer), Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela (internacionalna kuhinja): doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U koncept ulaze lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u 12:00 – 17:00, 18:30 – 21:00; kumpir, vafl i gözleme se u određeno vreme služi u snack restoranima; ceđeni sok za vreme doručka; jednom nedeljno je gala večera a dva puta nedeljno tematske večeri. Obavezan dress code  za večeru, obuća i odeća za plažu nisu dozvoljeni u restoranima.

Hotel ima i 6 a’ la carte restorana: Italian restaurant (8 EUR po osobi), French restaurant (8 EUR po osobi), Fish restaurant (8 EUR po osobi), Steak House restaurant (10 EUR po osobi), Asian restaurant (8 EUR po osobi) i Teppanyaki restaurant (25 EUR po osobi). Svi rade od 19:00h – 21:30h. A’ la carte restorani se moraju prethodno rezervisati.

Plaćaju se: flaširana alkohona i bezalkoholna pića, room service (24h).

Ostali sadržaji

Parking,  biblioteka.

Plaćaju se: pranje veša, room service, doktor, fotografska radnja, prodavnice, rent-a-car, internet cafe, fax.

Sport i zabava

Glavni bazen na otvorenom, bazen sa toboganima za odrasle, bazen sa mineralnom vodom, deluxe otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima za decu, bazen za decu sa morskom vodom na plaži, mini klub bazen; večernje predstave, uživo muzika, koncerti, gimnastika u vodi, teniski tereni i oprema za tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, streljaštvo, pikado, aerobik, disko, fitnes centar, fudbal, boćanje, vaterpolo.

Plaćaju se: osvetljenje terena za tenis, svi sportovi na vodi, bilijar, Play Station, kuglanje.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo, fitness centar.

Plaćaju se: masaže, tretmani nege lica i tela, frizer.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA