SALAMIS BAY CONTI

SALAMIS BAY CONTI
4*+

Lokacija

Nalazi se u Severnom Kipru, Famagusta na plaži. Udaljen oko 10km od centra Famaguste, oko 54km od aerodroma Erdžan i oko 65km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1974. godine, a poslednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 65.000m² i raspolaže sa ukupno 574 smeštajne jedinice (359 u glavnoj zgradi, 34 su vile, 94 klub sobe i 34 je u park delu).

Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Selcuk“, à la carte restorani, poslastičanica, barovi (“Lobby“, “Pool Bar“, “Beach Bar“, “Salamis Club“, “Saluna Bar“, “Rainbow Beach Club“, “Aqua Bar“,).

Za decu su tu razni animacioni sadržaji i bazen sa toboganima.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Korišćenje suncobrana, ležaljki i dušeka na plaži i bazenu se ne naplaćuje. Peškiri se preuzimaju uz karticu, koja se dobija na recepciji.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 574 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju balkon ili terasu, satelitska TV, muzički kanali, sef, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, tepih ili parket, Wi-Fi internet.

Standard sobe- površine su oko 27m² i mogu imati pogled na plažu i more. 
Standard Villa- površine su oko 35m². Sastoje se od dve spavaće sobe ( u jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj jedan običan ležaj). Sobe mogu imati pogled na bazen ili na more. 
Duplex Villa-  površine su oko 57m². Sastoje se od dnevnog boravka i dve spavaće sobe ( u jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja). Sobe mogu imati pogled na bazen i na more. 

Plaćaju se: telefon, mini bar, room service. 

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu ultra all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna užina ( samoposluživanje- izbor više jela po pravilima hotela). Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Selcuk“ , à la carte restorani “Turkuaz” i “Chinese Restaurant”,  poslastičanica, barovi (“Lobby“, “Pool Bar“, “Beach Bar“, “Salamis Club“, “Saluna Bar“, “Rainbow Beach Club“, “Aqua Bar“,).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkolna pića, a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi i sve van koncepta. 

Ostali sadržaji

Wi-Fi internet, lekar na poziv, iznajmljivanje automobila i bicikala, pranje veša, room service (24h), fax, telefon, Casino, shuttle bus (3 puta dnevno) do centra Famaguste, super market, butik i prodavnica nakita.

Sport i zabava

Raznovrsne dnevne i noćne animacije, otvoreni i zatvoreni bazen, aqua park (sa 4 tobogana), fitness centar, košarkaški teren, teniski teren, stoni tenis, pikado, streličarstvo, odbojka na pesku, šah, boćanje, aerobik.

Plaćaju se: oprema za tenis i osvetljenje terena, stoni fudbal, bilijar, video igrice, diskoteka, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, zatvoreni bazen (sa odvojenim delom za decu).

Plaćaju se: Spa centar i masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SALAMIS BAY CONTI