LIMAK CYPRUS DELUXE

LIMAK CYPRUS DELUXE

Lokacija

Limak Cyprus Deluxe nalazi se u Bafri, Famagusta, na oko 40km od centra Famaguste, oko 70km od aerodroma Erdžan i oko 95km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u januaru 2018-te godine i raspolaže sa 598 smeštajnih jedinica. U svojoj ponudi hotel ima tri à la carte restorana, nekoliko barova, kao i bogat sadržaj za zabavu – bazeni za decu i odrasle, akva park, SPA centar. Zbog svoje bogate ponude hotel predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta.

Za decu su tu mini club (4 – 8 god), junior club (8 – 12 god), teenager club (12 – 16god).

Plaža

Hotel ima svoju plažu, korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira je besplatno na plaži i bazenu.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 598 smeštajnih jedinica od kojih je svaka ima TV, sef, mini bar, klima uređaj, fen za kosu. Standardne sobe imaju 28 – 32m², porodične sobe imaju oko 48m², neke porodične sobe imaju dve spavaće sobe.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u odredjeno doba dana, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, “Tropical” koktel bar i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizer, doktor, šoping centar, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena, 1 unutrašnji bazen, 3 dečija bazena, akva park (7 tobogana), diskoteku, 2 terena za tenis, dnevne i večernje animacije.

Plaćaju se: časovi tenisa i oprema, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.

Plaćaju se: masaže, wellness centar i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LIMAK CYPRUS DELUXE