IBEROSTAR KANTAOUI BAY

IBEROSTAR KANTAOUI BAY

Lokacija

Na nešto više od 12km od istorijskog Susa, Iberostar Selection Kantaoui Bay nalazi se na jednoj od najboljih plaža u Tunisu, na samo 3km od moderne luke El Kantaoui i 32km od aerodroma Monastir.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1994, a poslednji put renoviran 2015. godine. Prostire se u prelepoj bašti koja zauzima 6260m². Ima ukupno 358 smeštajnih jedinica, od kojih je 198 sa pogledom na baštu, 129 na more, 18 junior suite soba, 14 family i 9 senior suite soba (5 soba je namenjeno osobama sa posebnim potrebama). Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana (Raihan, Narcisse, Italian) i barova (Lobby, Pool, Lounge, Sun Terrace, Beach Restaurant and Bar).

Za decu je tu Star Camp u okviru kog se organizuju razne aktivnosti za sve uzraste (društvene igre, radionice, mini disco).

Plaža

Nalazi se na svojoj peščanoj plaži, za koju važi da je jedna od najlepših u regiji.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, fen za kosu, Wi-Fi, telefon, LCD TV, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef.

Plaća se: room service, telefon, sef i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju i Snack Bar. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent-a-car, biblioteka, prodavnice, frizer, parking.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, dnevna i večernja animacija kao i muzika uživo određenim danima, časovi plesa, stoni tenis, pikado, fitness, boćanje, vaterpolo.

Plaća se:
sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Hotel ima Spa centar koji se plaća. Dostupne su razne vrste masaža, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, jacuzzi, soba za relaksaciju.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MONASTIR - TUNIS 2024

NIS MONASTIR - TUNIS 2024

IBEROSTAR KANTAOUI BAY
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "484,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD