IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Port el Kantaoui, oko 1,5 km od centra, oko 11 km od centra grada Sus, oko 120 km od aerodroma u Tunisu i oko 25 km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1981. godine, a poslednji put renoviran je 2015. godine. Čini ga glavna zgrada i u ponudi ima 379 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.

Za deci tu su bazen, mini klub, maxi klub, tinejdž klub, igralište.

Plaža

Hotel Iberostar Diar El Andalous poseduje svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 379 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, klima uređaj, fen za kosu, SAT LCD TV, sef.

Plaća se: telefon, room service, mini bar (puni se samo po dolasku).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran i tri a la carte restorana (italijanski, japanski i tunižanski). U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Maurish Cafe, Beach Bar, Bar Rimel, Sport S Pub. U koncept su uključene i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, 

Ostali sadržaji

Šoping centar, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen, jedan zatvoreni bazen, dečiji bazen, relax bazen, tenis, fitnes, odbojku na pesku, dnevnu i večernju animaciju.

Plaćaju se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam), soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS
1 EUR = 117.5821 RSD