GLORIA GOLF RESORT - 1 A Travel turistička agencija

GLORIA GOLF RESORT

GLORIA GOLF RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 1,5 km od golf centra “Gloria”, 7 km od centra Beleka, 40 km od aerodroma Antalija i 50 km od centra Antalije.

Opšti podaci

Hotelski kompleks je smešten na obali Mediterana i reke Acisu, na svojoj predivnoj peščanoj plaži. Hotel je idealan  za kompletno uživanje cele porodice.

Resort ukupno ima 293 sobe, 176 apartmana, 46 vila i kapacitet za 1276 gostiju. Od restorana, hotel poseduje 2 glavna – “Anatolia” i “Mosaique”, a la carte restorane (“L’Ancora”- italijanski, “Pescado”- plodovi mora, “Harem” – bliskoistočni, “Turkuaz”- turski, “Galeon” – riblji), “Garden Pool Bar & Restaurant”, “Gloria Pub”, nekoliko barova, diskoteku, “Sushi Bar”.

Za decu tu su “Gogi Kids Club” – mini, junior i teenage klub, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U blizini hotela nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Standardna soba: Wi-Fi internet, direktan telefon u sobi I kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar ( dnevno se dopunjuje), fen za kosu, tuš/kada, balkon ili terasa, centralna klimatizacija, bade mantil, set za kafu i čaj.  Standardne sobe su veličine 24m2 , nalaze se u glavnoj zgradi ili vrtu, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, kupatilo, terasa ili balkon sa pogledom na baštu ili bazen. Sobe su dizajnirane i za upotrebu osoba sa invaliditetom.

Plaća se: room service od 07:00 do 23:00 časa.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, ručak, večera, poslastičarnica, užine, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restorani jednom nedeljno uz rezervaciju dva dana pre, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni poluolimpijski bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni dečji bazen,  akva park, “Arena” amfiteatar, dnevne i  večernje animacije,  tai -či, kug- fu, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobik, joga, gimnastika u vodi, vaterpolo, fudbal, tenis, gimnastika, stoni tenis, fitness centar, diskoteka, bioskop.

Plaća se: bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Spa & wellness

“La Source Spa” zauzima prostor od 800 m2. Tu se nalazi: bio i finska sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, parno kupatilo.

Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija I rehabilitacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GLORIA GOLF RESORT