CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA - 1 A Travel turistička agencija

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u Beleku, Boğazkent na oko 400m od svoje plaže, oko 5km od centra Beleka, oko12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Resort zauzima prostor od 42.000m2, od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 10.000m2. Otvoren je 2004. godine, a poslednji put renoviran 2015. godine.

Ima 670 soba (470 standardnih uključujući 6 za hendikepirane osobe (26m2), 60 standardnih sa krevetima na sprat (26m2) 88 family (42m2), 60 family sa krevetima na sprat (42m2) i 2 apartmana (44m2)).

Hotel sadrži glavni restoran “Crystal”, 4 à la carte restorana ( “Beach”, “Mexico”, “Buffalo”, “Italian”) i 7 barova (“Lobby Bar”, “Fontana Patiserie”, “Palmeras Garden Bar”, “Relax Bar”, “Beach Bar”, “Pool Bar”, i Saphir Disco Bar” ).

Za decu tu je mini klub, dečiji bazen kao i delovi za decu na ostalim bazenima, dečiji bife za večeru. Preporučujemo ga za porodice sa decom.

Plaža

Hotel ima svoju 500m dugu peščano-šljunkovitu plažu, udaljenu 400m od hotela. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Smeštaj

Sve standardne sobe poseduju balkon, laminat ili keramiku na podu, split klimu, telefon u sobi i kupatilu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (bezalkoholna pića na dan dolaska), sef, wireless internet, fen, tuš. Dostupne su sobe za nepušače.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćne užine, jednom u toku boravka gosti mogu besplatno koristiti odredjene à la carte restorane, uz rezervaciju dan ranije. U koncept su uključeni i sladoled od 13:00h do 17:30h, keks i kolači u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaćaju se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, frizer, sala za sastanke (do 60 mesta), parking.

Sport i zabava

2 otvorena bazena sa delovima za decu, aqua park, zatvoreni bazen (greje se tokom zime), wireless internet (sobe, lobby i javni prostor, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, pikado, mini golf, bioskop.

Plaćaju se: internet café uz rezervaciju, video igrice, stoni fudbal, kuglanje, bilijar, golf, teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna (sa šok-tušem), parno kupatilo.

Plaćaju se: Spa centar i Spa bazen, masaže, piling, Bali masaža, specijalni Spa deo na otvorenom.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA