Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, udaljen oko 1km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije i oko 35km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Adam & Eve se razlikuje od drugih hotela po specifičnom dizajnu i idealno je mesto za parove koji žele romantični medeni mesec. Resort je otvoren 2006. godine, a poslednji put renoviran 2014. Prostire se na 100.000 m². Ima 476 soba i 68 vila soba (452 Design sobe od 64 m², 6 soba za osobe sa posebnim potrebama, 16 apartmana od 120 m² i 2 kraljevska apartmana).

Tu su još glavni restoran, poslastičarnica, Italian Lounge, 7 à la carte restorana (“Mezes“, “Steakhouse“, “Eros“, “Şark-I“, “Arrigato“, “Blind“ (večera u potpunom mraku) i “Basilico“), 7 barova (“Cheer“, “Sunset“, “Regular“, “Artium“, “Beach“, “Show Center “, “Lab Disco“).

Hotel je predviđen za boravak samo odraslih osoba starijih od 16 godina.

Plaža

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: iznajmljivanje posebnih paviljona na plaži.

Smeštaj

Design sobe su opremljene: balkonom, sofom na balkonu, garderobom, parnim kupatilom za 2 osobe, plazma TV-om, satelitskom TV i radio kanalima, mini barom, sefom, papučama i bademantilom (na zahtev), barrisol plafonom, zidom u ogledalima, Wi-Fi internetom. Sve sobe, osim soba za osobe sa posebnim potrebama, poseduju jacuzzi.

Plaćaju se: telefon, maxi bar, room service.

Većina soba ima bočni pogled na more. Za sobe specijalne kategorije kontaktirajte agenciju. Sve sobe su za nepušače.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, dijetalni meni, poslastičarnica od 16h do 19h, Food Corners: užina,  sladoled, kolači, topli i hladni napici tokom dana na raznim lokacijama u hotelu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Secret Bistro: kasna večera od 23:30h do 03:00h i rani doručak od 03:00h do 07:00h.

Plaćaju se: flaširana vina i pića, premium pića, degustacija vina, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer, salon lepote, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima 5 otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa toplom vodom (od 01. novembra do 31. marta), gimnastika u vodi, step aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, aerobik u vodi, pilates, joga, skvoš (oprema i teren), diskoteka, specijalne muzičke predstave i gostovanja, živa muzika, disco lab, DJ gostovanja.

Plaćaju se: časovi tenisa, teniski teren sa osvetljenjem (uz rezevaciju), svi sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, internet cafe, video igre.

Spa & wellness

Health & Wellness centar se prostire na 5.500m2. U okviru njega može se koristiti: fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, šok bazen, ruska sauna, jacuzzi sa hidro terapijama, tursko kupatilo.

Plaćaju se:  specijalna turska kupatila, masaže i terapije, nega lica i tela, manikir, pedikir.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ADAM EVE