Letujte na turski način

Kako izgleda letovanje u Antaliji? Možete očekivati da ćete biti okruženi prirodnim lepotama i dugim bulevarima koje prate redovi palmi, kao i omamljujuće svežim mirisom mora, zbog kog ćete poželeti da zastanete i dišete punim plućima. Očaraće vas beskrajno duge peščane plaže, toplo more tokom cele sezone i dugi sunčani dani. Upoznaćete se sa letovanjem na turski način, koje ni po čemu nije prosečno, već potpuno izvanredno, a podrazumeva opuštanje u potpunosti na privatnoj plaži hotela i luksuz koji se nikada ne zaboravlja. Sa nizom hotela kategorije 5* i all inclusive ili čak ultra all inclusive uslugom, Antalija je letovalište u kom vam neće trebati novčanik od momenta kada uđete u hotelski kompleks. Jednostavno, gostima je sve obezbeđeneo u samom hotelu.

Turska je mesto za svakog tursitu, ali je posebno pogodna za porodice sa decom. Uz mnogobrojne sadržaje u hotelu, vašoj deci će uvek biti zabavno, a vi samo treba da se naviknete na maksimalne doze uživanje. Ne zvuči nimalo teško, zar ne? Dodatno će vas oduševiti što mnogi hoteli pripadaju posebnoj kategoriji nazvanoj „dvoje dece gratis“. To znači da dvoje dece, u pratnji dve odrasle osobe, borave u hotelu potpuno besplatno. Mi bismo izdovjili dva hotela iz istog lanca, koji pripadaju ovoj kategoriji, a u njima deca koja imaju i do 15 godina letuju gratis.

Letujte Na Turski Način

Oba rangirana sa 5* i sa ultra all inclusive uslugom, Kervansaray Kundu 5* i Kervansaray Lara 5* godinama unazad su opravdali poverenje svojih gostiju po pitanju svakog aspekta hotelske usluge – smeštaja, ishrane, usluge i dodatnih sadržaja. Oba se nalaze na peščanoj plaži koja pripada samom hotelu i na kojoj gosti imaju mogućnost da koriste opremu za plažu (ležaljke, suncobrane, dušeke i peškire) bez dodatne nadoknade. I Lara i Kundu raspolažu sa spa centrom, u kojem se gosti mogu upoznati sa nekim novim sadržajima za relaksaciju, sa kojima se ranije nisu susretali ili se jednostavno opustiti u svom omiljenom vidu wellness zabave. Na raspolaganju gostima su sauna, tursko kupatilo (hamam) i đakuzi.

Letujte Na Turski Način

Hoteli jesu omiljeni među porodicama, ali su vrlo često, zbog blizine centra i zabavnih sadržaja, veoma popularni i među mladima. Čak i bez planiranja vremena van hotela, ni porodicama, ni mladim ljudima neće biti dosadno. Sami hoteli su vrlo inovativni i vredni po pitanju dodatnih usluga i sadržaja zabavnog karaktera.

U hotelu Kervansaray Lara 5*gosti mogu da uživaju u širokoj lepezi restoranske usluge – osim glavnog restorana, hotel raspolaže sa još tri a la carte restorana, različite, a veoma bogate ponude. Apsolutno ista situacija je i u drugom hotelu, Kervansaray Kundu 5*, pa tako pravi gurmani mogu da uživaju u internacionalnoj i turskoj kuhinji, ali i u ukusima iz Italije ili specijalitetima od ribe.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }