Luksuz na tirkiznoj obali

Južno od Hurgade nalazi se Makadi Bay, oivičen plažom sa mekim, toplim peskom. Ono što privlači turiste svake godine u Makadi Bay su prostrani i komforni hoteli, ušuškani među pažljivo uređenim baštama i lepotama prirode, koji mame svojim luksuzom i jedinstvenim stilom. Makadi Bay je savršena destinacija za opušten i kvalitetan odmor, a posebno je zanimljiv ljubiteljima ronjenja i svima koji su znatiželjni da otkriju magiju podvodnog sveta Crvenog mora.

Luksuz Na Tirkiznoj Obali

U prelepom okruženju Makadi Beya savršeno se uklopio Cleopatra Luxury Resort 5*, kompleks koji se pruža na oko 300.000m2, i u svom prostranstvu pruža kutak za svakoga. Spoj luksuza i komfora čini hotel primamljivim kako za porodice, tako i za parove koji žele svoj mir, ili da provedu nezaboravan medeni mesec. Hotel Cleopatra Luxury Resort 5*  nudi po nešto za svakoga – opuštajuće tretmane u spa centru, zabavne sadržaje za svakodnevne avanture, odlično opremljen fitnes centar i pogled na more koji oduzima dah. Koju god pogodnost hotela izaberete za sebe, ljubazno osoblje će se uvek truditi da vaš boravak u kompleksu bude nezaboravan. U okviru all inclusive usluge gostima su na raspolaganju mnogobrojne aktivnosti, od akva džima, aerobika, joge, odbojke i fudbala na pesku tokom dana, do večernjih animacija za neograničenu količinu zabave. Makadi Bay je poznat i kao centar golfa, pa ljubitelji ovog popularnog sporta imaju priliku da se bave svojim omiljenim hobijem dok su na odmoru, dok oni koji bi da se oprobaju prvi put u golfu mogu učiti od profesionalaca.

Luksuz Na Tirkiznoj Obali

Cleopatra Luxury Resort 5* je spoj savremenog, opremljen po svetskim standardima, i orijentalnog, sa ukrasima egipatske kulture. Ukoliko želite da osetite duh orijenta, pronađite svoj kutak u udobnom, sa stilom opremljenom kafeu „Sheherazade“. Dok pijete svoju omiljenu kafu na laganom povetarcu, miris mora će razbistriti vaše misli i imaćete osećaj da je vreme na kratko stalo.

Raznolikost hotela ogleda se i u ponudi gastronomskih specijaliteta, pa svakog dana možete doživeti novo iskustvo u glavnom restoranu, gde ćete biti očarani najrazličitijim ukusima, mirisima i dekoracijama delicija predstavljenih za glavne obroke. Ako se zaželite dobro poznatih italijanskih specijaliteta, posetite a la carte restoran „Vista Mare“, dok je poseban doživljaj restoran „Waterfront“, gde možete doživeti najlepše boje večeri koja sa nadvija nad Crvenim morem.

Luksuz Na Tirkiznoj Obali

Cleopatra Luxury Resort 5* pružiće vam luksuzni ugođaj na prelepoj tirkiznoj obali, a na vama je samo da se prepustite toplom i srdačnom suncu Egipta. Upoznajte se već danas sa velikom ponudom hotela agencije „1 A Travel“ i na zvaničnom sajtu rezervišite vaš odmor iz snova, ili pozovite kontakt centar na 011/655 78 00 za sve dodatne informacije.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }