Hotel u Marmarisu živopisnog okruženja

Marmaris je grad najrazličitijih predela. Kada kročite u grad, već prvi utisak će biti fenomenalan, a tokom boravka osećaj divljenja nikako neće izbledeti. Dok vas greje prijatna temperatura, slike prirode se smenjuju pred vama i pogledom pokušavate da obuhvatite sve lepote. Duge peščane plaže, uz more satkano od najrazličitijih zelenih i plavih nijansi, sa pokojim sprudom koji doprinosi šarenilu pejzaža, parkovi pokraj obale koji će vam pružiti predah u hladu, zelenilo brda sa maslinjacima. Na jednom od brda ostaci tvrđave, sa koje se pruža panoramski pogled na grad. Uživaćete u prizoru živopisnog okruženja kao sa razglednice, koje smo voleli da šaljemo kada smo bili mali.

Hotel U Marmarisu živopisnog Okruženja

Među svim lepotama Marmarisa nalazi se jedan poseban hotel, koji se izdvaja po odličnoj usluzi, Elegance Hotel 5*. Na samo 3 kilometara od centra Marmarisa, pronaći ćete svoju oazu mira i napunićete baterije, nakon što ste tokom godine naporno radili i zaslužili da se napokon opustite. Uživaćete na toploj peščanoj plaži, sa drvenim pontonom, uz vaš omiljeni koktel, plivaćete u savršeno čistom moru, ili ćete se možda upustiti u neke vodene sportove koji su u sklopu ovog hotela. Predahnućete u luksuznim sobama sa pogledom na zelenu baštu, dok do vas dopire osvežavajući miris mora.

Hotel U Marmarisu živopisnog Okruženja

Elegance Hotel 5* se u okviru svog besprekornog gostoprimstva može pohvaliti all inclusive uslugom. Sastoji se od tri bloka, poseduje 193 smeštajne jedinice, dva restorana, a la carte restoran i 5 barova. Pored svih uživanja u hotelu, treba iskusiti nešto što je svojstveno turskoj kulturi, a to je tursko kupatilo, odnosno hamam. Doživećete nešto sasvim novo i osetiti orijentalnu atmosferu u potpunosti. Za opuštanje tu su i sauna, đakuzi, parno kupatilo, masaže i razni tretmani lica i tela. Hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan nadomak plaže i drugi sa barom, koji je izdvojen u zasebnom delu hotela. Od ostalih aktivnosti koje se mogu naći u hotelu tu su: veliki broj vodenih sportova, bilijar, Playstation soba i razne animacije u toku dana i večeri. Ukoliko sa sobom vodite mališane, neće im biti dosadno, jer svoje vreme mogu provesti u dečijem klubu, bazenu, na igralištu, ili učestvovati u raznim dnevnim animacijama.

Hotel U Marmarisu živopisnog Okruženja

Veče u Marmarisu je nešto najlepše što ćete doživeti. Staze oivičene palmama, sjaj i muzika, najveća marina u regiji, luksuzne jahte, sve što mami turiste da pohrle u tople sokake grada i prepuste se zabavi. Ulice koje obiluju zlatom, kožom, nakitom i garderobom, kafići za predah posle kupovine. A kada se kafići zatvore, počinje zabava koja traje do kasno u noć, u diskotekama najrazličitije muzike. Marmaris zaista za svakoga nudi nešto zanimljivo.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }