Letovanje u holivudskom stilu

Bilo da tražite destinaciju na kojoj ćete se potpuno opustiti, ili ipak mesto na kom ćete se dobro provesti, Bodrum će vam pružiti sve što ste zamislili. Neodoljivi grad u luci, elegantan i luksuzan, ali istovremeno i tradicionalan i istorijski, prijatno će vas iznenaditi. Sa svojim kristalnim morem, Bodrum se prostire duž Egejske obale, na samo 20 minuta od grčkog ostrva Kos. Pravi dragulj i novina u agenciji „1A Travel“, koji vam preporučujemo da posetite da biste se i sami uverili u njegove lepote.

Letovanje U Holivudskom Stilu

Prošetajte slatkim malim ulicama Bodruma, pravim mirisnim alejama, uz čije se ušuškane plavo-bele kućice penje cveće božanstvenih boja. Pravi raj za pravljenje savršenih fotografija, koje ćete poneti sa sobom kao uspomenu sa nezaboravnog odmora. Utonite u udobne ležaljke na beskrajno dugim plažama, pokraj barova koji će vam pružiti osveženje u vrelim letnjim danima. Ne propustite da posetite istorijske znamenitosti Bodruma, kao što je tvrđava svetog Petra, koja se ponosno uzdiže na mestu na kom se susreću Egejsko i Sredozemno more, kao i jedno od 7 svetskih čuda antičkog sveta, Mauzolej u Halinkarasu. U večernjim satima možete videti onu drugu, zabavnu stranu Bodruma i osetiti atmosferu bogatog noćnog života, uputiti se ka nekom primamljivom restoranu ili izdvojiti vreme za kupovinu u šarenolikim prodavnicama koje nude sve od suvenira i odeće, pa do ručno pravljenog nakita. Za potpuni užitak je tu veliki izbor komfornih i luksuznih hotela, a na vama je samo da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri.

Mi bismo posebno istakli hotel koji pruža doživljaj kao iz filma!

Letovanje U Holivudskom Stilu

Ovako nešto doživećete jedino u hotelu The Bodrum By Paramount H&R 5*, koji će vam pružiti sve što ste zamišljali, pa i više od toga. Da hotel odiše luksuzom govori i sam naziv usluge koji nudi, luxury all inclusive. Šta to znači? To znači da je posebna pažnja posvećena svakom gostu i njegovim očekivanjima, da u hotelu koji se prostire na 110 000 m2 imate bezbroj mogućnosti, sa pravim holivudskim doživljajem na dohvat ruke. Za nezaboravno iskustvo, hotel u ponudi ima potpuno autentičan spa centar, u kom možete birati između najrazličitijih tretmana, koji će biti pravi lek za vašu dušu i telo. Svaki momenat proveden na odmoru treba da bude specijalan, pa je veliki trud uložen i u umetnost spremanja hrane. Pored glavnog restorana sa veoma bogatim i sofisticiranim menijem, hotel nudi i 3 a la carte restorana, od kojih je svaki dizajniran sa puno ukusa i stila. Bitno je naglasiti i da se hotel nalazi na odličnoj lokaciji, na desetak kilometara od centra Bodruma, pa lako možete istražiti lepote ovoga grada.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }