Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena su besplatni.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima), užina na plaži, užina na bazenu i pite, kolači i peciva u poslastičarnici “Jack s patisserie”.

U svim barovima sem u Shisha Lounge baru (čaj, kafa, liker) nude se hladni i topli napici kao i širok spektar određenih lokalnih i uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Plaća se: A la carte restorani uz rezervaciju unapred, određena uvozna pića po hotelskim pravilima, šiša.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

U hotelu postoje takođe i lekar, frizer, fotograf, hemijsko čišćenje, prodavnice i marketi. Ove usluge se dodatno naplaćuju.

Lokacija

Nalazi se u mestu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Sport i zabava

Pored mnogo sadržaja, hotel takođe nudi dodatne aktivnosti, poput: aerobik, joga, vožnja kanua, akvabik, fitness, pikado, stoni tenis, badminton, igre sa kartama, boćanje. Gosti mogu uživati i u živim muzičkim nastupima, filmovima, i svakodnevnim animacijama.

Za decu od 4-12 godina postoji mini klub koji radi tokom celog dana, gde deca mogu uživati u filmovima, sportskim aktivnostima, “lovu na blago”, časovima kuvanja, video igrama i mnogim drugim.

Plaćaju se: sportovi na vodi, personalni treninzi u teretani.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam) sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: Spa tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.