Iskustvo od pet zvezdica na Kipru

Kipar je ostrvo čempresa, mitova, bogova i pejzaža koji očaravaju. Ovo najsunčanije ostrvo Mediterana ima i romantičnu notu, s obzirom da ga krasi legenda o boginji ljubavi i lepote, Afroditi, koja je baš na njemu izronila. Kipar je mesto toplih ljudi, zahvaljujući kojima ćete imati jedinstven doživljaj i uspomene za ceo život.

Iskustvo Od Pet Zvezdica Na Kipru

Na oko 10 kilometara od centra Larnake i 15 kilometara od aerodroma nalazi se pravi dah luksuza, hotel Golden Bay Beach 5*. Hotel je okružen baštom ukrašenom palmama i oivičen zlatnom peščanom plažom, koju zapljuskuje bistro more boje safira.  Inspirisan mediteranskim bojama i kulturom, pružiće vam ekskluzivno iskustvo od pet zvezdica. Hotel je poznat po udobnim smeštajnim jedinicama, okolinom koja odiše luksuzom, izvanrednom hranom i toplim gostoprimstvom.

Iskustvo Od Pet Zvezdica Na Kipru

Sobe hotela Golden Bay Beach 5* su prostrane i moderno opremljene, ukrašene svetlim bojama prirode i mora koje stvaraju savršenu atmosferu za odmor. Hotel pruža besprekornu uslugu onima koji žele da u njemu provedu nezaboravan odmor, bilo u paru ili sa svojom porodicom. Ugođaj je uvek potpun uz izvrsnu hranu, pa u hotelu možete izabrati uslugu polupansiona i uživati u ukusima koji su prilagođeni svima, pa i onim najizbirljivijim, ili ćete se odlučiti na noćenje sad doručkom i ostaviti prostora da isprobate i ponudu mnogobrojnih restorana u centru Larnake. Za one koji vole da iskoriste svaki momenat svog odmora do maksimuma, tu su raznovrsni sadržaju u hotelu, kao što su bazeni za odrasle i za decu, teniski tereni, bilijar sala, dnevne i večernje animacije, stoni tenis, kao i Bay spa, gde možete spojiti aktivnosti u teretani i fitnes centru sa opuštanjem u đakuziju ili na nekoj od masaža.

Iskustvo Od Pet Zvezdica Na Kipru

Mi smo vam približili samo deo atmosfere na prelepom Kipru, a vama ćemo prepustiti da se sami uverite u sve njegove lepote, pa preporučujemo da celokupnu ponudu hotela pogledate na sajtu agencije „1 A Travel“ i prepustite se čarima leta. Na samom sajtu agencije sada možete izvršiti i online rezervaciju i uplatu turističkih aranžmana, i na taj način uštedeti vaše vreme. Online rezervacija je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji,a za sve dodatne informacije tu je i kontakt centar – 011/655 78 00, tokom radnog vremena agencije.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }