GOLDEN BAY BEACH

GOLDEN BAY BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi u gradu Larnaka, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 10km od centra grada i oko 15km od aerodroma Larnaka. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica, sa koje često saobraća autobus koji vozi do centra grada. Taxi služba u hotelu funkcioniše 24 sata dnevno.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 1983. godine, a renoviran poslednji put 2011. godine. Poseduje 193 sobe od kojih su 168 standardne, 18 mini suite sobe, 6 grand suite sobe, i jedan predsednički apartman. Gostima su na raspolaganju 4 restorana i više barova, bazeni, menjačnica, rent a car i taxi služba, parking, prodavnica suvenira, servis za pranje veša, frizerski salon.  Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji meni, dečiji bazen sa toboganom.

Plaća se:  čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na javnoj peščanoj plaži, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni. Peškiri se dobijaju i menjaju uz karticu.

Smeštaj

Standardne sobe 26m² sadrže: balkon, sadrže: balkon, klima uređaj, satelitsku TV, kupatilo sa tušem, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, Wi-Fi internet, sef.                                                                                                                                           

Plaćaju se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion (doručak i večera), pun pansion (doručak, ručak i večera) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine…) – samoposluživanje, izbor više jela.

Gostima su na raspolaganju 4 restorana (Les Etoiles Classic, The Yacht Club, Thalassa i Petrino Restoran),  barovi (Coctail Bar and Lounge, Shakespire’s Pub, snack bar i Pool bar).

Plaćaju se:  Kod usluga noćenje s doručkom, polupansion i pun pansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve ostalo van usluge i koncepta. Kod usluge All Inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Plaća se: frizerskim salon, kozmetički salon, doktor na poziv, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijska sala.

Sport i zabava

Bazeni (otvoreni, zatvoreni i dečiji), dva teniska terena, bilijar sala, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet, stoni tenis, pikado.         
                                                                                                                                                                        
Plaćaju se: sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikli. 

Spa & wellness

Plaćaju se:  Leisure Club sa teretanom, parnim kupatilom, đakuzijem, sobama za masažu, sauna.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

JUZNI KIPAR

Program Putovanja

Individualna putovanja se organizuju na onovu zahteva putnika i predstavljaju kombinaciju dve ili više usluga, koje se nalaze u ponudi organizatora. 

PROGRAM PUTOVANJA ZA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA - INDIVIDUALNI ARANŽMANI OD 11.07.2020:

1. DAN BEOGRAD – LARNAKA

Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pre leta. Predviđeno poletanje aviona za Larnaku letom W6-4261 je oko 06:10. Predviđeno sletanje u Larnaku (po lokalnom vremenu) oko 09:40 h. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Večera. Noćenje.

2. – 7. 10.  11.  ili 12. DAN – AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

8. 11. 12.  POSLEDNJI DAN – LARNAKA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Predviđeno poletanje (po lokalnom vremenu) za Beograd letom W6-4262 je oko 15:50h. Sletanje u Beograd predviđeno oko 17:30h. Kraj programa.

VAŽNE NAPOMENE:

• Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Potvrda rezervacije smeštaja čeka se najviše 48 sati od momenta rezervisanja tj. uplate. 

• Neophodno je pri rezervaciji uplatiti 50% ukupnog iznosa.

• Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije. Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa (Član 15)

• Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu ili promene u tarifama prevoznika u zakonski predviđenim slučajevima

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Avio prevoz redovnom linijom WizzAir-a na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd.
• Ručni prtljag dimenzija do 40x30x20cm do 08 kg
• 1 komad čekiranog prtljaga po putniku do 20 kg
• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
• 7, 10, 11 ili 12 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu
• Troškove organizacije putovanja
• Avio takse trenutno 46.9€, (ukupno 22.4€ takse aerodroma Nikola Tesla, 24.5€ taksa aerodroma Larnaka. YQ taksa je trenutno 0€ - YQ taksa je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Deca do 2 godine plaćaju 80€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
• Putno zdravstveno osiguranje
• Ostale neugovorene usluge
• Fakultativne izlete
• Individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA:
 
• Sve cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši  isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
• Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50% od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).
• Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja                                                                                                                             
• Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A TRAVEL DOO.
• Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A TRAVEL zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo iznosa.

NAČIN PLAĆANJA:

• AVANSNO – u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa, 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.
• ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci bez uvećanja cene u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10-og 20-og ili 30-og u mesecu.
• PLATNIM KARTICAMA (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express).
• PLAĆANJE NA RATE bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupnog iznosa gotovinski, a ostatak na rate.
• NAPOMENA: pre uplate cekovima i prijema istih, subagenti obavezno da kontaktiraju organizatora radi uslova i načina plaćanja.

OSTALE VAŽNE NAPOMENE:
 
• Organizator putovanja ne može da utiče na raspored sedišta dodeljen putnicima od strane avio kompanije i shodno tome posebni zahtevi za određenim sedištima nisu mogući.
• Popusti za decu važe u pratnji minimum dve odrasle osobe, osim ako je drugačije naznačeno u cenovniku.
• Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
• Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj ponudi hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj kategorizaciji.
• Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija 1 A Travel proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, resotrana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
• Sve sobe u svim hotelima na Kipru u ponudi  1 A Travela su klimatizovane. Međutim, sistem klimatizacije je različit i zavisi od politike hotela i sezone. U pojedinim  hotelima sobe nisu klimatizovane 24 časa dnevno. Hotelijeri zadržavaju pravo da u zavisnosti od vremenskih uslova klimatizaciju ograniče na određeni broj sati dnevno.
• Određeni broj hotela ima u ponudi sobe sa pogledom na more po posebnoj ceni ili uz odgovarajuću doplatu. Samo u tim hotelima 1 A Travel može garantovati smeštaj u sobi sa pogledom na more. U drugim hotelima takve sobe se dobijaju na upit i ne mogu se garantovati. Sobe za koje je naglašeno da imaju pogled na more, u većini slučajeva imaju bočni pogled na more, ne direktan. Sobe sa bračnim ležajem postoje u većini hotela i njihovo dobijanje se ne može garantovati. Određeni broj hotela u svom sastavu ima deo soba u okviru glavne zgrade, drugi deo u klubu ili aneksu. Ako je cenovnikom naglašena lokacija sobe, onda je ona garantovana, ako nije, onda se ona ne može garantovati i važi pravilo „Run of house“, odnosno recepcija određuje lokaciju sobe prema raspoloživosti u trenutku stizanja gostiju.
• Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana, a napuštanje soba poslednjeg dana najkasnije do 12h. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon definisanog vremena iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
• U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim pravilima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto samoposluživanja, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
• Sadržaj All Inclusive usluge, različit je od hotela do hotela i gosti počinju sa korišćenjem usluge od momenta prijave u hotel, a završavaju sa uslugom All Inclusiva prilikom odjavljivanja iz hotela, pa samim tim nije određena usluga kojom počinju i završavaju boravak, jer se uključuju u All Inclusive koncept hotela.
• Dress code je obavezan za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
• Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti.
• Vreme trajanja transfera od aerodroma Larnaka do hotela, zavisi i od broja putnika koji imaju transfer do različitih hotela u istoj regiji.
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu i dužan je da prilikom prijave na putovanje u prodajnom mestu dostavi broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne ceni validnost putne isprave, ne snosi odgovornost za validnost iste i nije odgovorna u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku prelazak. U slučaju ne dobijanja vize smatra se da je putnik odustao od putovanja, a troškovi na ime odustanka se naplaćuju prema Opštim uslovima putovanja.
• Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, putem oglasne table ili pisane poruke najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje sa Kipra. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
• Dokumentacija za putovanje dobija se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju dokumentacije, potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.
• Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
• Osoblje avio kompanije ima pravo da po sopstvenoj proceni ne dozvoli ukrcavanje trudnici, osim ako ona ima potvrdu od lekara kojom se potvrđuje da je sposobna za let avionom. Te potvrde imaju rok važenja, pa na to treba obratiti pažnju kako prilikom polaska na put, tako i prilikom povratka.
• Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino-partnera
• Autobusi za transfer 1 A Travela čekaju putnike na aerodromu na Kipru i imaju oznake agencije radi lakšeg prepoznavanja. Propisi predstavnicima ne dozvoljavaju okupljanje grupe u aerodromskoj zgradi, tako da se putnici sačekuju neposredno po izlasku iz zgrade ili na parkingu. Zbog velikog broja hotela i putnika, ponekad nije moguće da predstavnik sve putnike isprati do recepcije. Na oglasnoj tabli, putem info pisma, ili na drugi način predstavnik će ostaviti svoj broj telefona i informisati putnike o vremenima polaska na transfer. U slučaju bilo kakvog problema mole se putnici da o tome obaveste predstavnika. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
• Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika po polasku. U slučaju nedovoljnog broja prodatih mesta na redovnoj liniji avio kompanije Wizz Air, neke vanredne situacije, avio kompanija i agencija zadržavaju pravo otkaza putovanja o čemu su dužne da putnika obaveste minimum 5 dana pre polaska.
• Cene se mogu korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena na monetarnom tržištu ili promene tarifa prevoznika.
• 1 A Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
• Agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo promene redosleda sadržaja programa usled vanrednih okolnosti na koje nije mogla uticati.
• Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.1atravel.rs

 
MOLIMO PUTNIKE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OPŠTE USLOVE PUTOVANJA AGENCIJE 1 A TRAVEL D.O.O. USAGLAŠENE SA YUTA STANDARDOM KOJI JE SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje.


PROGRAM PUTOVANJA BR. 1 VAŽI OD 08.07.2020.

Katalog sa opisima hotela i cenovnik su sastavni deo ovog programa.
Program putovanja važi uz Opšte uslove putovanja organizatora 1 A TRAVEL d.o.o.
Licenca br. OTP 78/2020 od 31.01.2020. kategorija A40
GOLDEN BAY BEACH