Idiličan odmor u Kemeru

Ako vam se kao najbolje mesto za letovanje čine plaže sa peskom i sitnim šljunkom, među borovim šumama, za vas je pravi izbor Kemer,  dobro poznato letovalište Turske. Uzbudljivo letovanje možete očekivati u hotelu PGS Rose Residence 5*. Ovaj popularan hotelski kompleks nalazi se na samoj plaži, na mestu gde se sreću planina Taurus i mediteranska obala. Ono po čemu je hotel poznat je dobar sadržaj u ponudi, po pristupačnim cenama. Treba istaći i da je na pešačkoj udaljenosti od centra Kemera, pa ukoliko volite da imate opcije van samog hotela, uvek možete prošetati do gradskog jezgra. Hotel nudi različite mogućnosti za smeštaj, ukupno 353 sobe, pa za svakoga postoji opcija, bilo da letujete u paru, ili u krugu porodice. Sve sobe imaju terasu ili francuski balkon, koji gledaju na baštu ili more koje je tik uz hotel. Porodične sobe su specijalno kreirane za boravak porodica, pa u skladu sa tim imaju jedan francuski krevet i dva single kreveta. Za komfor svih članova porodice, sobe su odvojene vratima.

Idiličan Odmor U Kemeru

Poseban segment uživanja u hotelu je kuhinja. U glavnom restoranu prošetaćete kroz svet ukusa hotela PGS Rose Residence 5*. Divićete se različitim ukusima pred vama, spemljenim zahvaljujući znanju i iskustvu. A la carte restorani su posebna prilika da isprobate različite kuhinje sveta, a boju vašem letu će dodati hladna i topla alkoholna i bezalkoholna pića, selekcija kvalitetnih kafa i čajeva i raznobojan izbor koktela. Sadržaji hotela su neograničeni u okviru all inclusive koncepta, pa tako imate i priliku za neograničenu količinu zabave. Dnevne aktivnosti, poput vodenih sportova, stonog tenisa, igara u bazenu, aerobika, gimnastike, privlače ljubitelje sporta i aktivnog odmora, dok su noći obojene zabavom u klubu na otvorenom, uz bogat program i dobru muziku. Najmlađi gosti hotela imaju posebno prilagođen program u mini klubu, gde uz zabavu i igru svaki dan nauče nešto novo.

Idiličan Odmor U Kemeru

Svaki grad antalijske regije je specifičan i poseban po nečemu, pa koji god da izaberete za letovanje nećete pogrešiti. „1 A Travel“ ima široku ponudu hotela u Turskoj i Egiptu, a na našem sajtu možete i izvršiti online rezervaciju. Sasvim brzo i jednostavno! Za sve nedoumice tu je i kontakt centar – 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }