Izaberite najbolje za svoj odmor

Ako za svoj odmor birate samo najbolje, destinacija koja vas nikako neće razočarati je Antalija, najpopularnije letovalište Turske. Grad poznat po vrhunskoj usluzi hotela, prelepim dugim plažama i najpopularnijom među njima, „Lara“ peščanoj plaži. Raj dug 8 kilometara, sa nanizanim impozantnim hotelskim kompleksima, zadivljujuća je slika Antalije kako danju, tako i noću, kada hoteli zasijujaju u toplim antalijskim noćima.

Među zavidnim lepotama „Lara“ plaže smestio se hotel Royal Holiday Palace 5*. Nadgledajući plavi beskraj Mediterana, hotel ima široku ponudu sadržaja za sve uzraste, a posebno za porodice. Hotel se nalazi na 17 kilometara od centra Antalije, i na samo 500 metara od ulice sa raznim barovima, restoranima i prodavnicama, pa je savršen izbor za sadržajan odmor.

Izaberite Najbolje Za Svoj Odmor

U samom sklopu hotela nalazi se beskraj mogućnosti za opuštanje i zabavu. Otvoreni bazen, bazen sa toboganima, dva dečija bazena, od kojih je jedan sa toboganima, kao i akva park (5 tobogana za odrasle i 3 za decu), zabavni park, fitnes centar, pikado, aerobik, gimnastika, boćanje, odbojka na plaži, tenis, vaterpolo, animacije i razni zanimljivi programi, samo su deo raznolike ponude hotela.

U okviru ultra all inclusive usluge baš ništa ne manjka, pa su i obroci prilagođeni svačijim potrebama. Posebni dijetalni meni, dečiji i tematski bife samo za najmlađe, pa i poslastičarnica i sladoledi najrazličitijih ukusa, uživanje su za svačije nepce. Da biste osetili čari Turske, obavezno isprobajte čuvene turkse poslastice i čaj u takozvanom turskom šatoru, i osetite dah primamljujuće atmosfere orijenta. Pored tri glavna resotrana, tu je i pet a la carte restorana i čak devet barova, raspoređenih u bašti i na plaži hotela, za vaše savršeno mesto za opušanje i osveženje.

Izaberite Najbolje Za Svoj Odmor

Za goste koji žele potpuno da se opuste na svom odmoru, topla preporuka je odlazak u spa centar. Udovoljite sebi u turskom kupatilu, uz opuštajuću masažu, ili odlaskom u saunu, đakuzi, parno kupatilo ili zonu za odmor. Za dodatni komfor, u hotelu su gostima na raspolaganju raznovrsne prodavnice, frizer pa i sale za konferencije i sastanke.

Hotel Royal Holiday Palace 5* sa sigurnošću će vam pružiti sve što vam je potrebno za dugo očekivani odmor, a na vama je samo da se prepustite čarima letnjih dana koji i dalje traju u Antaliji.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }