Turska je letovalište za sve

Ako vam se kao najbolje mesto za letovanje čine plaže sa peskom i šljunkom, među borovim šumama, za vas je pravi izbor Kemer,  dobro poznato letovalište Turske. Uzbudljivo letovanje možete očekivati u hotelu PGS Rose Residence 5*. Ovaj popularan hotelski kompleks nalazi se na samoj plaži, na mestu gde se sreću planina Taurus i mediteranska obala. Ono po čemu je hotel poznat je dobar sadržaj u ponudi, po pristupačnim cenama. Treba istaći i da je na pešačkoj udaljenosti od centra Kemera, pa ukoliko volite da imate opcije van samog hotela, uvek možete prošetati do gradskog jezgra. Hotel nudi različite mogućnosti za smeštaj, ukupno 353 sobe, pa za svakoga postoji opcija, bilo da letujete u paru, ili u krugu porodice. Sve sobe imaju terasu ili francuski balkon, koji gledaju na baštu ili more koje je tik uz hotel. Porodične sobe su specijalno kreirane za boravak porodica, pa u skladu sa tim imaju jedan francuski krevet i dva single kreveta. Za komfor svih članova porodice, sobe su odvojene vratima.

Turska Je Letovalište Za Sve

Poseban segment uživanja u hotelu je kuhinja. U glavnom restoranu prošetaćete kroz svet ukusa hotela PGS Rose Residence 5*. Divićete se različitim ukusima pred vama, spemljenim zahvaljujući znanju i iskustvu. A la carte restorani su posebna prilika da isprobate različite kuhinje sveta, a boju vašem letu će dodati hladna i topla alkoholna i bezalkoholna pića, selekcija kvalitetnih kafa i čajeva i raznobojan izbor koktela. Sadržaji hotela su neograničeni u okviru all inclusive koncepta, pa tako imate i priliku za neograničenu količinu zabave. Dnevne aktivnosti, poput vodenih sportova, stonog tenisa, igara u bazenu, aerobika, gimnastike, privlače ljubitelje sporta i aktivnog odmora, dok su noći obojene zabavom u klubu na otvorenom, uz bogat program i dobru muziku. Najmlađi gosti hotela imaju posebno prilagođen program i mini klubu, gde uz zabavu i igru svaki dan nauče nešto novo.

Turska Je Letovalište Za Sve

Ako odmaknemo malo istočnije, jedno 75km od Antalije, tamo ćemo naići na Side, antički grad neprocenljive lepote i bogate istorije. U njemu se mogu sresti tragovi čak dvanaest civilizacija, pa je zbog toga Side pre svega centar istorijske baštine, pa tek onda turistički centar. Svakako ne treba propustiti ni jednu a ni drugu lepotu ovog mesta, već ih spojiti u jednu interesantnu posetu.

Hotel koji se ističe u Sideu, stvoren za letovanje kao iz snova, jeste Dream World Resort and Spa 5*, a nalazi se na oko 60km od aerodroma u Antaliji i na samo 6km od centra Sidea. Peščana plaža, u posedu hotela, nalazi se na samo 350m udaljenosti od hotela. Preko puta hotela se nalazi stajalište čuvenih dolmuša, pa je poseta starom centru grada veoma jednostavna.

Turska Je Letovalište Za Sve

Hotel predstavlja odličan izbor ukoliko putujete sa decom.  Za decu je obezbeđen poseban meni u glavnom restoranu, odvojen deo na bazenu, igralište i dečiji klub za zabavu i animaciju. Svakako, deca vole i peščane plaže, baš kakvu ima i ovaj hotel, a na kojoj je za goste hotela besplatna upotreba peškira, suncobrana, ležaljki i dušeka. Do plaže veoma često saobraća i šatl autobus, pa se do nje može stići brzo i komforno.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }