THE CASCADES GOLF RESORT

THE CASCADES GOLF RESORT

Lokacija

Nalazi se u laguni Soma Bay, oko 45 km južno od Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci

The Cascades Golf Resort (ex Westin Soma Bay) pripada grupi Leading Hotels of the World.

Nalazi se na najvišem delu zaliva Soma bay odakle se pruža fantastična panorama na golf terene i more.

Golf terene i resort je dizajnirao poznati golfer Gary Player. Ovde se takođe nalazi Leading Spas of the World i Les Thermes Marins des resort koji predstavlja najopremljeniji SPA centar u regionu.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu do koje vozi besplatan shuttle bus na svakih 5 minuta.Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel poseduje 166 moderno opremljenih smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju LCD SAT TV, mini-bar, klima uređaj, sef, kupatilo.

Standardne sobe imaju oko 44 m2, balkon/terasu i pogled na bazen, dok ostale sobe mogu imati pogled na more ili golf terene.

Plaća se: telefon, room service, Wi-Fi.

Hrana i piće

Usluga je polupansion  (doručak i večera) i all inclusive-doručak, ručak, večera (uz obroke je uračunato i piće po principu samoposluživanja- po hotelskim pravilima).Doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu Dunes a ručak u Spikes restoranu na bazenu i Seashell beach restoranu na plaži. U nekom od a la cart restorana imaju mogućnost korišćenja kredita od 140le kao i kredit od 225le u nekom od restorana i barova obližnjih hotela Kempinski, Robinson i Breakers kao uslugu dine around. Usluga AI korišćenja pića u barovima: Spikes, Eagles nest, The Gallery nude piće od 10-00h a sladoled za decu od 12-17h u Spikes restoranu kao i čaj u Gallery baru.

Ostali sadržaji

Od sadržaja gostima su na raspolaganju lepo uređena plaža sa suncobranima i ležaljkama, veliki bazen gde se jadan deo greje i zimi, Jacuzzi, fitness centar, tenis, squash, sauna, parno kupatilo, animacija a uz doplatu golf oprema i časovi, SPA centar, aqua centar, ronjenje, kite surfing.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THE CASCADES GOLF RESORT