HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT

Lokacija

Nalazi se u zaštićenom prirodnom rezervatu Abu Dabbab Bay u prelepoj laguni, oko 220km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci

Uređen je u nubijskom stilu i sastoji se od 23 manje celine sa smeštajnim jedinicama. Poseduje više tipova soba (standardne, deluxe i apartmane sa pogledom na vrt, bazen i more), a gostima su na raspolaganju i glavni restoran “Marsa“ i barovi (“Axis“, “Breezes Pool“, “Coral Beach“, “Kush“, “Noba lounge“, “Souk cafe“).

Za decu tu je bazen, dečiji klub i dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu prelepoj laguni Abu Dabbab Bay. Veći deo plaže je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a jedan deo, koji deli sa ostalim hotelima, je lepo uređena kupališna zona. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe su opremljene sa: klima uređaj, TWC, LCD TV , sef, mini bar (dopunjuje se vodom), set za kafu i čaj, terasa/balkon.

Standardne sobe su dvokrevetne i
dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Dodatno se plaća pogled na bazen i more.
Deluxe sobe su veće kvadrature i opremljene su dodatnim sadržajima. 

Plaća se: room service, mini bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, sladoled, večera, kasna večera. U konceptu su takođe i određena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Plaća se: ceđeno voće, espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, á la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

 Šoping centar (juvelir, koža, suvenirnica, market, butik…), frizer, menjačnica, servis za pranje veša.

Sport i zabava

 4 bazena , 1  bazen samo za odrasle, dečiji bazen. Tokom zimske sezone se greju dva bazena (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: fitnes, staza za trčanje, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, stoni tenis, snorkling, ronjenje, Wi Fi internet u određenim delovima hotela.

Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HILTON MARSA ALAM NUBIAN RESORT