SOREDA HOTEL - 1 A Travel turistička agencija
SOREDA HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Qawra u zalivu St. Paul’s na severnom delu ostrva na oko 16km od aerodroma i oko 15km od glavnog grada Valeta.

Plaža

Poznate peščane plaže se nalaze na nekoliko kilometara udaljenosti od hotela.

Hrana i piće

Hotel ima polupansion (doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela) all inclusive uslugu (doručak, ručak, večera) koji se služe u restoranu Bayleaf. Čaj, kafa, i kolači se služe u Roof Terrace baru. U sklopu hotela se nalaze i Tiki Poolside Bar koji se nalazi na krovu, Acqua e Vino i Coffee Lounge. Vino, pivo, žestoka pića, sokovi i topli napici se služe u baru u određeno vreme.

Ostali sadržaji

Gosti u hotelu mogu uživati u dva otvorena bazena, od kojih je jedan na krovu, zatvorenom bazenu koji se greje, fitness klubu i spa centru. Takođe, postoje i biblioteka, video igrice, usluga pranja veša, 24/7 recepcija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SOREDA HOTEL
1 EUR = 117.5923 RSD
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine a do tada radimo po principu dežurstva od kuće radnim danima od 10 - 14h. Kontakt telefonom i mejlom: info@1atravel.rs (063 1109 858ns@1atravel.rs (063 1109 854‬) mercator@1atravel.rs (063 1109 859‬)