SOREDA HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Qawra u zalivu St. Paul’s na severnom delu ostrva na oko 16km od aerodroma i oko 15km od glavnog grada Valeta.

Opšti podaci

Soreda hotel je smešten u mirnom delu grada, a nedaleko od hotela je poznato turističko mesto Bugiba kao i zaliv St Paul’s. Raspolaže sa 192 sobe i brojnim sadržajem što ga, zajedno sa dobrom lokacijom, čini dobrim izborom za kako aktivan tako i pasivan odmor.

Plaža

Poznate peščane plaže se nalaze na nekoliko kilometara udaljenosti od hotela.

Hrana i piće

Hotel ima  uslugu Bed&Breakfast, HB – polupansion (doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela) Ful board+  (doručak, ručak, večera) i All inclusive uslugu koji se služe u restoranu Bayleaf. Čaj, kafa, i kolači se služe u Roof Terrace baru. U sklopu hotela se nalaze i Tiki Poolside Bar koji se nalazi na krovu, Acqua e Vino i Coffee Lounge. Vino, pivo, žestoka pića, sokovi i topli napici se služe u baru u određeno vreme.

Ostali sadržaji

Gosti u hotelu mogu uživati u dva otvorena bazena, od kojih je jedan na krovu, zatvorenom bazenu koji se greje, fitness klubu i spa centru. Takođe, postoje i biblioteka, video igrice, usluga pranja veša, 24/7 recepcija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SOREDA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "282,300" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1121 RSD