SHERWOOD SUITES RESORT

SHERWOOD SUITES RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u Antaliji, na 11km udaljenosti od aerodroma i oko 20km od starog grada u Antaliji. Od svoje peščane plaže je udaljen oko 750m.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2019. godine, sastoji se od glavne zgrade i 5 blokova i broji ukupno 230 soba. U svom sastavu ima glavni restoran (Loxley), 2 a’ la carte restorana (italijanski i turski), restoran na plaži, 3 bara i poslastičarnicu.

Za decu je tu mini club (4 – 12 godina), igralište, mini disko, dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece, baby care set (sterilizator, monitor) i ostalo van koncepta.

Plaža

Peščana plaža je udaljena od hotela 750m, za goste hotela postoji besplatan shuttle bus do plaže. Ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Smeštaj

Sve sobe poseduju: split klimu, LCD/Smart TV, telefon, sef, mini bar (bezalkoholna pića), kupatilo sa tuš kabinom, fen, laminat/pločice, balkon i Wi-Fi internet.
Standardna soba ima površinu 35m2, poseduje  francuski ležaj i jedan single ležaj, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

Deluxe suite sobe imaju površinu od 60-75m2 i sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ili dva razdvojena ležaja i dnevne sobe sa sofom, razdvojene vratima. Imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom i američku kuhinju.

Deluxe superior suite ima površinu od 80-90m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim i single ležajem i dnevne sobe sa dve sofe, razdvojene vratima. Poseduje balkon, kupatilo sa tuš kabinom i američku kuhinju.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), užina, sladoled i palačinke u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, energetska pića, a’ la carte restorani (dostupni su 3 dana tokom nedelje uz prethodnu rezervaciju), svi obroci i piće između 24:00 – 07:00h.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, servis za pranje i peglanje veša, mini market, frizer, fotograf, suvenirnica.

Sport i zabava

Hotel poseduje 3 otvorena bazena, dečiji bazen, bazen sa toboganima (8 za odrasle i 2 za decu), zatvoreni bazen za odrasle i za decu. Gosti mogu uživati u sledećim aktivnostima: stoni tenis, aerobik, tenis, košarka, pikado, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, boćanje kao i brojni dnevni i večernji programi i animacije. Wi-Fi je dostupan u većem delu hotela i u sobama.

Plaća se: osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.

Plaćaju  se: masaže, salon lepote, SPA i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SHERWOOD SUITES RESORT