DELPHIN DIVA RESORT

DELPHIN DIVA RESORT

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara na svojoj plaži, oko 15km od starog grada u  Antaliji i oko 10km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je još jedan u nizu odličnih iz čuvenog Delphin lanca hotela. Zauzima prostor od 24.000m² i poslednji put je renoviran 2014. godine.

Hotel ukupno ima 481 sobu sa pogledom na more, kopno i pogled na more sa strane. Od ukupnog broja soba, hotel ima 385 standardnih soba, 75 family duplex, 11 porodičnih soba, 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, i još 6 apartmana.

Hotel ima glavni restoran “Amber” sa delom za decu, 7 à la carte restorana (“Dragon”, “Pekin”, “Dolce Vita”, “Blue Fish”, “Le Kebap”, “Teppenyaki” i “Margarita”), 6 barova, diskoteku i poslastičarnicu.

Za decu tu je mini klub, mini disco, mini bioskop, luna park, dečiji bazeni i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 230m dugu peščanu plažu koja ima plavu zastavicu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardne sobe su opremljene: mini barom (dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), satelitskom TV sa muzičkim kanalima, centralnom klimom, luksuznim kupatilom sa kadom, fenom, sefom, laminatom na podu, Wi-Fi internet, telefonom, ketler za čaj i kafu.
Standardne sobe su veličine 26-30m².
Porodične (family) sobe se sastoje iz dve spavaće sobe i imaju balkon.

Plaćaju se: telefon, room service (00:00h-24:00h).

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor između više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu Amber: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćni obrok u “Sport and Snack Pub-u.”

U konceptu su i užine, turske palačinke, sladoled, topli napici, kolači i keks u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća.

Plaćaju se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića.

Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, šoping centar (juvelir, koža, market, butik), telefon, faks, fotografska radnja, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, parking, besplatan Wi-Fi internet u lobiju i sobama.

Sport i zabava

Hotel poseduje 1 veliki otvoreni bazen, 2 otvorena bazena sa toboganima, zatvoreni bazen, relax bazen, dečiji bazen, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka, odbojka na plaži, fitness centar, stoni tenis, luna park, aerobik, pikado, teren za odbojku, teniski teren, vaterpolo, gimnastika u vodi, step.

Plaćaju se: internet café, motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi, osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, kompjuterske igrice, bilijar, kuglanje, play station, stoni fudbal.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, fitness.

Plaćaju se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela, Kleopatrina kupka u mleku, aromaterapije, jacuzzi u Spa centru.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DELPHIN DIVA RESORT