SEADEN QUALITY RESORT & SPA

SEADEN QUALITY RESORT & SPA

Lokacija

Hotel je smešten u mestu Side, na oko 3km od centra grada i oko 7km od mesta Manavgat. Udaljen je oko 64km od aerodroma u Antaliji.
Na oko 150m od hotela je autobuska stanica. Blizina antičkog grada Side pruža gostima mogućnost obilaska raznih turističih atrakcija, prirodnih i istorijskih znamenitosti. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2021. godine i ima površinu od oko 18.000m².  Hotel raspolaže sa 356 elegantnih i moderno opremljenih smeštajnih jedinica. Preporučljiv je kako za parove, tako i za porodice sa decom. 

Gostima su na raspolaganju bazeni, glavni restoran, 3 à la carte restorana (turski, internacionalni i italijanski), brojni barovi, poslastičarnica, Wi – Fi internet u celom hotelu. 

Za decu su tu mini club od 4 – 12 godina, mini disco, igralište, razne animacije, kao i dečiji meni u glavnom restoranu. Porodicama sa bebama na raspolaganju su mikser za kašice, grejač za flašice, sterilizator u glavnom restoranu, visoka stolica za hranjenje u glavnom/  à la carte restoranu, mikrotalasna, krevetac, baby phone (prema raspoloživosti), prostor za bebe u toaletima u javnim prostorijama.

                                                                                                                
Plaća se: kolica za bebe.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se mogu koristiti bez doplate. Gostima su na raspolaganju kabine i tuševi.
Stazom, obalom mora može se prošetati do antičkog grada Side. 

Smeštaj

Sve sobe imaju centralnu klimu, balkon/terasu, SAT TV, LCD TV, telefon, tuš/ WC, fen, ketler i set za čaj i kafu, sef, mini bar (dnevno se dopunjava pivom, vodom i sokovima), bade mantil i papuče.

Standard sobe imaju površinu oko 35-40m² i  imaju pogled kopno, delimičan ili direktan pogled na more ili bazen.
U sobi može biti francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, i još jedan dodatni ležaj. 

Standard swim up sobe imaju površinu oko 35-40m² i  imaju pogled kopno, francuski ležaj i izlaz na bazen, terasu sa 2 ležaljke. 

Standard Deluxe sobe imaju površinu oko 38m², sa pogledom na more. Imaju jacuzzi na terasi.

Family sobe imaju površinu oko 40-50m², sa 2 sobe odvojene vratima, i jednim ili dva tuš/WC.  Mogu imati delimičan pogled na more. Uglavnom imaju francuski ležaj i 2 odvojena ležaja. Maksimum osoba u smeštaju 3+1.

Hotel raspolaže sa 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom, na upit.

Plaća se: room service, telefon.                                                                                                                                                                                                                                                

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po pravilima hotela) – doručak, ručak, večera, užine, sladoled, wafli, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U određenim barovima se služe određena uvozna alkoholna pića.

Pored glavnog restorana hotel ima i 3 à la carte restorana – internacionalne, turske i italijanske kuhinje. 

Gostima je na raspolaganju korišćenje à la carte restorana (MusQat, Qarpaccio, SumaQ) jednom tokom boravka od minimum 3 noći, uz neophodnu rezervaciju dan ranije i prema trenutnoj raspoloživosti. 

Na raspolaganju su i brojni barovi: Lobby Bar, Swim up Bar, Beach Bar, Snack A la Carte & Bar, Pool Bar.

Plaća se:
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Late check out (posle 12:00h), frizer, servis za pranje veša, telefon/faks, fotograf, mini market, butici, Spa centar, igraonica, rent-a-car, taxi, doktor, određen broj soba prilagođen osobama sa invaliditetom (na upit).

Za goste koji su na medenom mesecu (uz venčani list ne stariji od godinu dana) na raspolaganju su: specijalna dekoracija u sobi, specijalni paket i šampanjac po dolasku, besplatna večera u jednom od à la carte restorana uz prethodnu rezervaciju. 

Konferencijske sale za sastanke sa kancelarijskim materijalom i opremom – na upit i uz doplatu. 

Sport i zabava

Hotel ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen, zatvoreni dečiji bazen (koji se greje od novembra do marta), razne dnevne programe (bingo, folklorne igre, Turkish Night, Live Music nights, razna takmičenja), diskoteka, večernju animaciju, fitness centar, aerobic, aerobic u vodi, vaterpolo, odbojka na pesku, gimnastika, boćanje, pikado, stoni tenis, Wi-fi u celom objektu. 

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna i parno kupatilo.

Plaća se: masaža, piling, tretmani za negu kože lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SEADEN QUALITY RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD