DREAM WORLD HILL - 1 A Travel turistička agencija

DREAM WORLD HILL

DREAM WORLD HILL

Lokacija

Nalazi se u Sideu, Kumköy, oko 350m od svoje plaže, oko 5km od centra Sidea i oko 60km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Dream World Hill Hotel je otvoren u aprilu 2017. godine i poseduje ukupno 300 moderno opremljenih soba, različitih tipova. Poput druga dva Dream World hotela, odlična je preporuka za miran i harmoničan odmor.

Hotel poseduje glavni restoran, 3 à la carte restorana (turski, riblji, italijanski), “Lobby Bar“, “Beach Bar“, “Hill Pool Bar“, “Beach Bar Gozleme, “Heuriger Bar” diskoteku, poslastičarnicu.

Za decu tu su mini klub, bazen, animacije, dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Plaža je peščana i nalazi se na 350m udaljenosti od hotela. Gosti mogu besplatno koristiti ležaljke, suncobrane i peškire na plaži i oko bazena. Gostima je na raspolaganju besplatan shuttle servis do plaže nekoliko puta u toku dana.

Smeštaj

Standardna soba – laminat, centralna klima, LCD TV sa satelitskim programima, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), direktna telefonska linija, Wi-Fi (besplatan svuda u hotelu, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), kupatilo sa telefonom, fenom i tuš kabinom.
Family soba – sastoji se od dve spavaće sobe povezane vratima i jednog kupatila. Sadržaj soba identičan sadržaju standardnih soba.

Plaćaju se: room service i sef.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, užine, kafa i kolači, večera i ponoćna supa, sladoled. Jednom u toku boravka gosti mogu, uz prethodnu rezervaciju, besplatno koristiti a la carte restorane. Za stolom se voda, vino, pivo i bezalkoholna pića služe.

Plaćaju se: uvozna pića, premium pića, flaširana vina i piva, sokovi od svežeg voća, ostalo van koncepta. Sva pića posle 00:00 se plaćaju.

Ostali sadržaji

Šoping centar, supermarket, biznis centar, faks, lekar, frizer, pranje i peglanje veša, rent a car.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen, Relax pool (18+), akva park sa 7 tobogana, akva park za najmlađe, večernji nastupi i animacije, fitnes centar, stoni tenis, amfiteatar, jutarnja gimnastika, pikado, animacija za decu, dečiji bazen.

Plaćaju se: internet café, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaćaju se: masaže, tretmani za negu lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DREAM WORLD HILL