Lokacija

Nalazi se u Daharu oko 2km od centra, oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2000. godine, čini ga petospratna zgrada sa 293 smeštajne jedinice, zauzima površinu od 22.000m². Gostima su na raspolaganju razni sportski sadržaji kao i nekoliko restorana i barova. Naše mišljenje po servisu i sadržajima je da je hotel 4*, a zvanično je kategorisan kao 5*. 

Za decu tu su igralište, dečiju klub, bazen, mini disko.

Plaža

Hotel ima svoju plažu 300m dugačku sa zonom plitke vode, na plaži postoji i ponton koji vodi u do koralnog grebena, preporučuje se upotreba obuće za plažu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima 293 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, ketler, klima uređaj, mini bar, SAT LCD TV, sef, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Nonna (italijanska kuhinja), Samakmak (riblji specijaliteti), Pizza Corner i Grill Corner. Gostima su na raspolaganju i barovi – Star, Subway (disko bar), Pool Bar, Ice Cream Corner, On The Rocks Pub i Shisha Corner.

Plaća se: a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van konceta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, limuzina, menjačnica, sala za konferencije. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 2 bazena na otvorenom (dečiji bazen je deo velikog bazena), odbojku na plaži, boćanje, aerobik, stoni tenis, teren za fudbal, teren za odbojku, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, mini golf.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, salon lepote, masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.