VINCCI SAPHIR PALACE & SPA

VINCCI SAPHIR PALACE & SPA

Lokacija

Hotel je udaljen oko 10km od centra Hamameta, oko 95km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2014. godine. Čini ja četvorospratna zgrada i u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od prodavnica i supermarketa. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi kao i nekoliko bazena.

Za decu tu su dečiji klub, dečiji bazen i igralište.

Plaža

Ima svoju 100m dugu peščanu plažu udaljenu 50m od hotela, od koje je odvojena promenadom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu uzimaju uz depozit.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima  236 soba i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar.

Standardne sobe imaju veličinu oko 26m².
Standardne sea view imaju veličinu 26m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani i barovi. 

Plaća se: a’ la carte restoran (uz prethodnu rezeravaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, gift shop, faks, konferencijske sale.

Sport i zabava

Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen, kao i bazen za decu, tenis, odbojku na plaži, fudbal na pesku, vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar.

Plaća se: časovi tenisa i osvetljenje na teniskom terenu.

Spa & wellness

Plaća se: masaže, tursko kupatilo (hamam), tretmani i ostale usluge.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VINCCI SAPHIR PALACE & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD