STEIGENBERGER MARHABA THALASSO

STEIGENBERGER MARHABA THALASSO

Lokacija

Hotel je udaljen oko 5km od centra Hammameta, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Luksuzan i komforan hotel, odličan za odmor i relaksaciju, idealan i za porodice sa decom i za mlade. Hotel u ponudi ima 371 smeštajnu jedinicu, a gostima su na raspolaganju restorani i barovi, kao i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Za decu su tu dečiji bazen, dečiji klub (4-12) i dečije igralište.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži, na kojoj gosti mogu koristiti suncobrane, ležaljke i peškire besplatno.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 371 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon ili terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, ketler, fen za kosu, sef.
Superior sobe su veličine oko 33m2 i nalaze se u glavnoj zgradi.
Bungalovi su veličine oko 37m2 i imaju pogled na baštu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su razne užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog  “Marhaba” hotel ima u  ponudi i nekoliko restorana: Carthage (orijentalna kuhinja), Bella Vita (italijanska kuhinja), Pecheur (mediteranska kuhinja) i Beach restoran U ponudi je i više barova – Lobby, Poolside i Lounge Bar. Gosti mogu jednom u toku boravka da koriste i neki od a la carte restorane bez doplate uz obaveznu rezervaciju.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Konferencijska sala, prodavnice, frizer, salon lepote.

Sport i zabava

Stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana, odbojka, gimnastika u vodi, dnevne animacije za decu i za odrasle, večernje predstave i muzika uživo.

Plaća se: oprema za teniski teren, časovi tenisa, jahanje konja, razni sportovi na vodi.

Spa & wellness

Hotel u svojoj ponudi ima Spa centar ” Marhaba Thalasso & Spa” koji ima zatvoreni bazen sa morskom vodom i hidromasažnom kadom koji se greje zimi. Salon lepote, hammam, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani, hirdomasažna kada.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

STEIGENBERGER MARHABA THALASSO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.2907 RSD