PETUNYA BEACH RESORT

PETUNYA BEACH RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Ortakent oko 11km od centra Bodruma i oko 47km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1990. godine, a poslednji put je renoviran tokom zime 2018. godine. Zauzima površinu od 17.000m2, organizovan je u 9 blokova i ima ukupno 251 sobu (152 standardne sobe, 79 large i 20 trokrevetnih soba). Gostima su na raspolaganju dva bazena, glavni restoran, snack restoran, Pool bar i Lobby bar.

Za decu tu su dečiji bazen i mini club.

Plaža

Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna. Peškiri se dobijaju uz depozit, a promena peškira se naplaćuje.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen za kosu, sef, televizor, satelitske kanale, mini bar (prazan), telefon, ketler i set za kafu i čaj, split klimu, parket na podu, kupatilo, balkon i pogled na baštu.

Standardne sobe su površine 19m2 i imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Large sobe su površine 30m2 i imaju francuski krevet i krevete na sprat.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i snack restoran, Pool bar i Lobby bar. U koncept su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu od 10:00-23:00, obroci u glavnom restoranu , kao i užine u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: premium i uvozna pića, energetska pića, ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, market, fotograf, menjački poslovi, rent-a-car.

Sport i zabava

Bazen za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima, a od ostalih animacija tu su: bilijar, pikado, tenis, stoni tenis, mini košraka, mini fudbal. U okviru  hotela gosti mogu da koriste Wi-Fi internet uz doplatu.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru SPA centra gosti hotela mogu uz doplatu da koriste tursko kupatilo, saunu, masaže i ostale tretmane.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

PETUNYA BEACH RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD