LA BLANCHE RESORT

LA BLANCHE RESORT

Lokacija

Hotel je udaljen na oko 1km od mesta Turgutreis i oko 18km od centra Bodruma. Od aerodroma Milas udaljen je oko 50km.  

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006.godine. Zauzima površinu od 22.000m² i u svojoj ponudi ima 4 bazena, glavni restoran, 4 a la carte restorana, 5 barova, dnevnu i večernju animaciju.

Za najmlađe tu su: mini club (4 – 12 godina), igralište, mini disco, animacije. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira je bez doplate. 

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju centralnu klimu, bračni ili dva pojedinačna kreveta, sef, mini bar (napunjen po dolasku), fen za kosu, Wi-Fi internet, kupatilo sa tuš kabinom, laminat i balkon.

Standardne sobe imaju površinu oko 30m².  

Superior sobe su površine oko 37m², imaju francuski krevet i do dve sofe. 

Porodične  sobe su površine 41m² ,  sastoje se od sobe sa francuskim ležajem i sa odvojenom sobom sa dva sofa kreveta, jedno kupatilo i balkon.

Plaćaju se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive ( samoposluživanje – izbor više jela po pravilima hotela ). Pored glavnog restorana hotel nudi i 4 a la carte restorana – Mardin  (turski), Chang Ga (kineski), Perla (italijanski) i Merla (riblji), 5 barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, B Club Bar, Disco Bar, poslastičarnica, turske palačinke, sladoled, užine.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka mogu se koristiti bez doplate), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, sale za sastanke, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, market, biblioteka. 

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle, dečiji bazen, bazen sa akva parkom (3 tobogana), vaterpolo, odbojka na plaži, košarka, tenis, stoni tenis, pikado, šah, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: bilijar, 5D bioskop, sportovi na vodi, osvetljenje sportskih terena. 

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, piling, tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA BLANCHE RESORT