PARADISE SUN HOTEL

Lokacija

Resort je smešten na severoistočnom delu ostrva Praslin, udaljen 14 km od aerodroma Praslin, i 60 km od aerodroma Mahe.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na peščanoj morskoj obali u naselju Anse Volbert i nudi spa centar kao i razne aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom. Sastoji se iz bungalova uređenih u kreolskom stilu i okruženih tropskom baštom.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži dugoj oko 2 km, sa prelepim mekanim belim peskom, okružena granitnim gromadama.

Smeštaj

Sobe, kojih je ukupno 80, smeštene su u tropskoj bašti, okrenute ka okeanu.  Sve su opremljene sa satelitskom TV, privatnom terasom, klimom, tuš kabinom i toaletom, fenom, sefom, minibarom, ketlerom, telefonom, espreso aparatom u deluxe sobama.

Superior sobe imaju površinu od 32 m2, ukupno ih je 70 i poseduju tuš kabinu, toalet i bide.

Deluxe sobe imaju površinu od 42 m2  poseduju kadu, tuš kabinu, odvojeni toalet i bide. Ukupno ih je 10.

Plaća se: mini bar, sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola) sa tematskim večerama svaki dan u restoranu  St Pierre Beach. A la carte ručak i užine se služe takođe u restoranu St Pierre Beach ili na ležaljkama na plaži između 12.30  i 15.00 h.

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja tu su bazen, besplatan internet u celom objektu, ekskurzije i šetnje prirodom, večernje animacije, prodavnica, spa, centar za ronjenje. Za decu postoje dnevni rekreativni programi i aktivnosti za minimum 6 ili više dece. Čuvanje dece je na upit. 

Sport i zabava

Hotel ima u ponudi i kajak, opremu za ronjenje, odbojku, stoni tenis, nemotorizovani sportovi na vodi, šetnje prirodom. 

Plaća se: ronjenje.

Spa & wellness

Smešten u prelepoj tropskoj bašti, spa se sastoji iz dve singl sobe za masaže sa spoljašnjim tušem i jedne sobe za masaše za parove za tretmane masera sa Balija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PARADISE SUN HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "559,557" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD