MOVENPICK RESORT & MARINE SPA SOUSSE

MOVENPICK RESORT & MARINE SPA SOUSSE

Lokacija

Hotel Movenpick Resort & Marine Spa Sousse je udaljen oko 2 km od centra grada Sousse, oko 20 km od aerodroma u Monastiru, oko 140 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Porodični hotel, smešten na samoj obali mora, nudi brojne aktivnosti, kako za odrasle, tako i za svoje najmlađe goste. Otvoren je 2010. godine i ima 618 soba i apartmana. Gostima su na raspolaganju 5 restorana, 6 barova, spa i fitnes centar. Za decu uzrasta do 12 godina, obezbeđena je animacija u Dečijoj kući “Vik”, a postoji i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel Movenpick Resort & Marine Spa Sousse poseduje svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

U hotelu se nalazi ukupno 618 smeštajnih jedinica i sve sadrže sopstveno kupatilo, LCD TV, internet, telefon, mini bar, sef, klimu i ketler. Dve sobe su namenjene osobama sa invaliditetom.

Standardnih soba ima ukupno 239, imaju jedan bračni ili dva single ležaja i površinu od 30-34 m².

Standardne sobe sa delimičnim pogledom na more takođe imaju jedan bračni ili dva single ležaja površinu od 30-34 m². U hotelu ih ima 100.

Standardnih soba sa pogledom na bazen ima 94.

Standardne sobe sa pogledom na more imaju površinu od 34 m² i ima ih 136.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera ili all inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i Tapeo (španska kuhinja), Sendai (japanski specijaliteti), Wave (Snack Bar), Breeze (Lobby Bar), Fresh (Pool Bar), Cafe Aga i mnogi drugi. 

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Prodavnice, menjačnica, bankomat, rent a car, konferencijske sale.

Sport i zabava

Tri otvorena bazena (veliki bazen u obliku lagune, bazen sa morskom vodom i jedan dečiji), zatvoreni bazen sa morskom vodom, fitnes centar, internet, odbojka na pesku, stoni tenis.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MOVENPICK RESORT & MARINE SPA SOUSSE
1 EUR = 117.5821 RSD