MARHABA SALEM RESORT

MARHABA SALEM RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Sus, na oko 3 km od centra mesta, a 5 km od mesta El Kantaui. Aerodrom u Monastiru se nalazi na udaljenosti od 22 km, dok je aerodrom Enfidha udaljen oko 45 km od hotela.  U krugu od oko 200 m od hotela se nalaze bolnica, apoteka i supermarket dok se autobuska i taxi stanica nalaze ispred hotela.

Opšti podaci

Marhaba Salem Resort je hotel koji pripada lancu Marhaba Hotels. Raspolaže sa 260 smeštajnih jedinica. Nalazi se na dobroj lokaciji, na otprilike pola puta između centra grada Sus i marine El Kantaui. Izgrađen u arapsko-mavarskom stilu, stapa se sa okolnom vegetacijom, a nalazi se na samoj peščanoj plaži. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u restoranu tradicionalne tunižanske kuhinje, snack baru “Sol & Sombra”, Moorish kafeu, Pool baru. Gostima su na raspolaganju 2 bazena, jedan bazen sa morskom vodom i toboganima, kao i jedan unutrašnji bazen sa jacuzzi-ijem (koji se greje tokom  zime).

 Za decu tu su dečiji bazen, igralište, kao i kids club.              

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Ležaljke i suncobrani su dostupni bez nadoknade, dok se za peškire za plažu i bazen ostavlja depozit.

Smeštaj

Hotel ima 2 sprata i 1 lift. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na bazen ili baštu, SAT TV, telefon, kupatilo.
Plaća se: telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključeni snack bar / picerija, večera uz sveće (tunižanski bife, jednom nedeljno), Lobby bar, Pool bar, snack bar „Sol & Sombra”, kafić “Moorish”.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj itd.). 

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, jedan unutrašnji bazen sa jacuzzi-ijem koji se greje u toku zime, dečiji bazen, bazen sa toboganima i morskom vodom, 2 otvorena bazena. Gostima su na raspolaganju i brojne sportske aktivnosti, kao što su stoni tenis, odbojka na plaži, teren za rukomet, zatim dva teniska terena (koriste se uz prethodnu rezervaciju), teren za košarku, streljaštvo. 

Na raspologanju gostima su još i fitness centar, frizer, prodavnica, menjačnica, doktor na zahtev, sef na recepciji (uz depozit), sala za konferenciju, besplatan Wi-fi u celom hotelu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi  odgovornost.    

MARHABA SALEM RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "484,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD