THE ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS

THE ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS

Lokacija

Hotel LTI Les Orangers je udaljen oko 4km od centra Hammamet-a, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se na svojoj plaži. Od centra grada je udaljen 4km a od aerodroma 70km. Poznati golf tereni “Citrus” i “Yasmine” se nalaze na oko 5km od objekta. U sadržaje hotela ubrajaju se elegantan lobi sa recepcijom, restorani sa animacijama uživo tzv. show cooking, 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski), poslastičarnica, barovi i kafić. Bazeni su smešteni u uređenim baštama sa terasama za sunčanje, od kojih se glavni bazen nalazi na samoj plaži, drugi je smešten među bungalovima, a dečiji bazen je najbliži recepciji. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel LTI Les Orangers poseduje svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

U kompleksu se nalazi ukupno 322 smeštajnih jedinica. Od toga su 288 sobe, 15 apartmana, 15 bungalova i 4 vile. Sve sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, SAT LCD TV, pristup internetu (besplatno), mini bar, sef, fen, ketler.

Premium soba bez terase (38 m²) ima ih ukupno 32.
Premium soba sa terasom (43 m²) ima ih ukupno 195. 
Porodični apartmani (98 ) su pogodni za 2 odrasle osobe i dvoje dece, i imaju dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevni boravak.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera. Razni izbori salata (salata-bar), pice, palačinke i ostali dezerti se služe u periodu od 12:00-18:00. Pored glavnog restorana “El Mundo” u hotelu postoje 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski) i nekoliko barova. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ulaze u koncept usluge.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Frizerski salon, lekar na poziv.

Sport i zabava

Dva teniska terena, fitnes sala, teren za fudbal, odbojka na pesku, golf, vodeni sportovi, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, zatvoren bazen za decu, dečiji klub (4-12), dečije igralište, animacije,  Wi-Fi internet.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THE ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD