LTI LES ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS

LTI LES ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS

Lokacija

Hotel LTI Les Orangers je udaljen oko 4 km od centra Hamameta, oko 100 km od aerodroma u Monastiru, oko 70 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se na svojoj plaži. Od centra grada je udaljen 4 km a od aerodroma 70 km. Poznati golf tereni “Citrus” i “Yasmine” se nalaze na oko 5 km od objekta. U sadržaje hotela ubrajaju se elegantan lobi sa recepcijom, restorani sa animacijama uživo tzv. show cooking, 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski), poslastičarnica, barovi i kafić. Bazeni su smešteni u uređenim baštama sa terasama za sunčanje, od kojih se glavni bazen nalazi na samoj plaži, drugi je smešten među bungalovima, a dečiji bazen je najbliži recepciji. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel LTI Les Orangers poseduje svoju peskovitu  plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

U kompleksu se nalazi ukupno 332 smeštajnih jedinica. Od toga su 288 sobe, 15 apartmana, 15 bungalova i 4 vile. Sve sobe su luksuzno opremljene i poseduju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, SAT LCD TV, pristup internetu (besplatno), mini-bar, sef, fen za kosu, ketler.

Premium soba bez terase (38 m²) ima 32.
Premium soba sa terasom (43 m²) ima 195. 
Porodični apartmani (98 ) su pogodni za 2 odrasle osobe i dvoje dece, i imaju dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevni boravak.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 12:00), ručak (12:00 – 15:30), večera (19:00 – 22:00), kasna večera (22:00 – 06:00). Razni izbori salata (salata-bar), pice, palačinke i ostali dezerti se služe u periodu od 12:00-18:00. U hotelu postoje i 3 a la carte restorana (mediteranski, tuniški i azijski) i nekoliko barova. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ulaze u koncept usluge.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Frizerski salon, lekar na poziv.

Sport i zabava

Dva teniska terena, fitnes sala, teren za fudbal, odbojka na pesku, golf, vodeni sportovi, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, zatvoren bazen za decu, dečiji klub (4-12), dečije igralište, animacije,  WiFi internet.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LTI LES ORANGERS GARDEN VILLAS & BUNGALOWS
1 EUR = 117.5800 RSD