LABRANDA ROYAL MAKADI

Lokacija

Nalazi se u mestu Makadi Bay, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1997. godine, čine ga dve glavne dvospratne zgrade i 10 bungalova, u ponudi ima ukupno 505 smeštajnih jedinica. Preporučuje se svim ljubiteljima podvodnog sveta, a zbog svog bogatog sadržaja predstavlja dobar izbor za porodice sa decom.

Za decu tu su mini klub, igralište, dečiji bazen.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži, jedan manji deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom.
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice će biti naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 505 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, Wi-Fi internet, balkon/terasu. Sobe imaju bočni pogled more, pogled na baštu ili bazen, bungalovi imaju direktan pogled na more. Standardna soba je veličine oko 24m2. Porodične sobe su veličine oko 30m2 i imaju jedan francuski i jedan singl ležaj. Bungalovi su veličine oko 32m2 i smeštaju samo dve odrasle osobe, nalaze se kod plaže i imaju pogled na more.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su još i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog i restorana na plaži, hotel u ponudi ima i nekoliko a la carte restorana – Il Rondo (italijanska kuhinja), Taverna Paros (grčka kuhinja), Pequena Habana (kubanska kuhinja), Yum Asian Kitchen & Bar (azihska kuhinja) i Rock & Roll Burger House. U ponudi je i nekoliko barova – Golden Sun Bar, Tropicana Pool Bar, Terrace Bar, Rock Pool Bar.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, nargila, Coco Bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, limuzina, prevoz do grada, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, frizerski salon, prodavnice (nakit, odeća, suveniri), doktor, 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima tri bazena (jedan se greje u toku zimske sezone), jedan dečiji bazen, stoni tenis, bilijar, animacije, fitnes, odbojku na plaži, boćanje, dva teniska terena.

Plaća se: sportovi na vodi, jahanje konja.

Spa & wellness

Sauna, teretana, bazen za relaksaciju.

Plaća se: parno kupatilo, masaže, turski hamam, sobe za tretmane.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LABRANDA ROYAL MAKADI