MALIKIA RESORT ABU DABBAB

MALIKIA RESORT ABU DABBAB

Lokacija

Nalazi se na zapadnoj strani Crvenog mora, u mestu Marsa Alam, oko 220km od aerodroma  u Hurgadi (oko 3 sata vožnje). 

Opšti podaci

Malikia Resort Abu Dabbab se prostire na veoma dugoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Marsa Alamu.

Plaža Abu Dabbab, na kojoj se i nalazi ovaj resort, smatra se jednim od Nacionalnih parkova koji su rasprostranjeni u ovom delu Crvenog mora.

Zbog bogatog podvodnog sveta El Malikia je idealna za ljubitelje ronjenja.

Za one koji su manje avanturističkog duha, svoju oazu mira mogu potražiti na bazenu ili sauni, parnom kupatilu, jacuzzi-u…

Plaža

Hotel poseduje dve peščane plaže sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 358 smeštajnih jedinica, od kojih su 280 standarne sobe (površine oko 30m2), 24 deluxe family (površine oko 65m2), 52 family (površine oko 40m2) i 2 apartmana (površine oko 60m2). Sve sobe sadrže: terasu ili balkon, TWC, fen za kosu, sef, klima uređaj, satelitsku TV.

Plaća se: mini bar, telefon, WiFi internet.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive i obuhvata doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima).

Pored glavnog restorana, El Walima, hotel poseduje i El Dawar Beach restoran u kome se služi kasni doručak i užine, kao i La Luna a la carte restoran (uz doplatu).

Gostima su na raspolaganju i tri bara: Teama Lobby Bar , Dandana Pool Bar i El Dawar Beach Bar.

Plaća se: sokovi od svežeg voća, espresso, strana alkoholna pića.

Hotel  ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

Ostali sadržaji

Hotel ima jedan veliki otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, amfiteatar,  tenis (naplaćuje se osvetljenje), odbojka na plaži, fudbal, košarka, rukomet.

Plaća se: bilijar, doktor na poziv, internet, salon lepote, prodavnice, quad, oprema za ronjenje i snorkling, SPA centar,

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MALIKIA RESORT ABU DABBAB