LA HOTEL & RESORT

LA HOTEL & RESORT

Lokacija

Nalazi se u Severnom Kipru, Kirenija, Lapta na oko 14 km od centra Kirenije, oko 55 km od aerodroma Erdžan i oko 90 km od aerodroma u Larnaki.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu preko puta ulice, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Plaža je pogodna za decu i neplivače. Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i bazenu je besplatno. Na plaži se nalazi beach bar.

Smeštaj

Standardna soba: klima uređaj, satelitska TV, ketler, fen za kosu, kupatilo sa tušem/kadom, balkon/terasa. Sobe imaju pogled na more, bazen ili planinu. Krevetac za bebu je dostupan na zahtev, bez nadoknade. Sef  se nalazi na recepciji hotela.

Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smestaj u sobi za bebu neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga moze razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.

Plaća se: 
telefon, mini bar, Wi-Fi internet.

Ostali sadržaji

Menjačnica, servis za pranje veša, lekar na poziv. Lokalni mini market je udaljen 500 m od hotela.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen (voda se zagreva u toku zimske sezone), večernja animacija, Wi-Fi internet u lobiju hotela i oko recepcije, mali fitness centar, jacuzzi, stoni tenis, teniski teren, pikado. Za decu je tu igralište i odvojeni deo bazena.

Plaća se: sauna i masaže, bilijar, Wi-Fi internet na plaži, u sobi i ostalim delovima hotela, osvetljenje teniskog terena, čuvanje dece.

 

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA HOTEL & RESORT