KUDADOO MALDIVES

KUDADOO MALDIVES

Lokacija

Nalazi se na oko 40 minuta od međunarodnog aerodroma Velana. Obezbeđen je direktan transfer hidroavionom do resorta.

Opšti podaci

Kudadoo je ekskluzivno privatno ostrvo okruženo prelepim lagunama. Ima ukupno petnaest rezidencija, od čega je trinaest jednosobnih rezidencija površine 300m² i dve dvosobne rezidencije površine 380m² sa infinity bazenima 44m² i  prostranim palubama iznad vode.
Namenjen je samo za odrasle i decu stariju od 15 godina. 
Gostima je na raspolaganju The Retreat – dvospratna zgrada gde imaju klimatizovan restoran, bar, igraonicu i sale za sastanke kao i wellness koji uključuje sobe za tretmane, himalajsku slanu sobu, parnu sobu, saunu, ekser bar plus veliki bazen i terasu za sunčanje.
5.8 Undersea restoran u sklopu The Retreat objekta. U pitanju je najveći podvodni restoran na svetu od potpunog stakla (5.8 metara se nalazi ispod lagune) za prave gurmane koji će uživati u specijalitetima tropskih riba i u meniju svetske klase, uz izbor vrhunskih vina.
Ukupna dužina ostrava je 200m sa 200m širine.

Smeštaj

Ima ukupno petnaest rezidencija, od čega je trinaest jednosobnih rezidencija površine 300m² i dve dvosobne rezidencije površine 380m² sa infinity bazenima 44m² i  prostranim palubama iznad vode.

Hrana i piće

Koncept je all inclusive, po principu ” bilo kada, bilo gde, bilo šta što poželite” svi obroci, pića, spa, određene aktivosti i izleti koji su u organizaciji Kudadoo resorta.

Ostali sadržaji

Gostima su na raspolaganju radnje gde se mogu kupiti brendirani kupaći kostimi, sportska odeća, knjige, umetnička dela i razni suveniri.

Usluga

Koncept je all inlusive,  možete izabrati da večerate u The Retreatu-u, al-fresco-u, u Vašoj rezidendciji ili uz sveće na plaži. 

Sport i zabava

Gostima je na raspolaganju fitnes centar sa svom pratećom opremom, privatna sauna, lični trener, instruktor joge i guru za meditaciju. Od sportova dostupni su: skijanje na vodi, kajak, džet ski, parasejling.

Spa & wellness

Kudadoo Wellness Retreat je integrisani spa centar koji uključuje himalajsku slanu sobu, saunu, teretanu i sobe za tretmane sa pogledom na horizont.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 

KUDADOO MALDIVES
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD