KLEOPATRA MELISSA

KLEOPATRA MELISSA

Lokacija

Nalazi se u Alanji, oko 50m od svog dela gradske plaže, oko 1,5km od centra Alanje, oko 130km od centra Antalije i oko 120km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 1986. godine, a sobe su renovirane 2009 godine.

Hotel ima 6 spratova, 121 sobu (110 standardnih i 11 porodičnih) od čega 80 soba ima pogled na more. Tu su još glavni restoran, à la carte restoran (Orfoz Fish – riblji) i barovi (Service i Beach).

Plaža

Hotel ima svoj deo gradske plaže koja je peščano – šljunkovita i udaljena 70m od hotela, preko ulice.

Plaćaju se: bar, suncobrani, ležaljke i dušeci na plaži (na bazenu se ne plaćaju).

Smeštaj

Standardne sobe poseduju klima uređaj, balkon, telefon, keramički pod, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, fen, tuš-kadu.

Plaćaju se: telefon, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U konceptu su još i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici u različito doba dana.

Plaćaju se: flaširana pića, hrana i piće na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restoran, bar na plaži.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, faks, market, rent-a-car, frizer.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa delom za decu, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, večernje animacije.

Plaćaju se: internet

Spa & wellness

Plaćaju se: tursko kupatilo (hamam), sauna, masaže, piling.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KLEOPATRA MELISSA