OBA TIME HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

OBA TIME HOTEL

OBA TIME HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Alanji, oko 250m od gradske plaže, oko 2,5km od centra Alanje, oko 140km od centra Antalije i oko 130km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2012. godine. Ima 90 standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Jedna soba je prilagođena za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel se nalazi u centru Obe, nedaleko od velikog tržnog centra Alanyum i Migrosa. Ima glavni restoran, à la carte restoran, i 2 bara (“Service Pool” i “Time Bar”).

Za decu nema posebnih sadržaja.

Plaža

Hotel koristi 250m udaljenu gradsku plažu. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena i u zoni 11 na plaži (za kartu pitati na recepciji).

Plaćaju se: suncobrani, dušeci i ležaljke na plaži van zone 11 hrana i piće na plaži. Hotel nema peškire za plažu.

Smeštaj

Standardne sobe poseduju balkon, tuš kabinu, split klimu, TV sa satelitskim kanalima, mini bar (samo voda pri dolasku), keramički pod, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Plaćaju se: mini bar (osim prvog punjenja), sef, telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

Plaćaju se: uvozna i premium pića, sva pića od 23:00h do 10:00h, sokovi od svežeg ceđenog voća, sladoled i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Otvoreni bazen i bazen za decu, animacije i programi tri puta nedeljno, TV soba, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: internet cafe.

Spa & wellness

Plaćaju se: tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

OBA TIME HOTEL