FAME BEACH HOTEL

FAME BEACH HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, na svojoj plaži (odmah pored hotela Fame Residence Kemer), na oko 1km od centra Kemera, oko 40km od centra Antalije i oko 50km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Fame Beach hotel zbog svoje lokacije predstavlja odličan izbor za sve one koji žele da budu u gradu. Poslednji put delimično je renovirana glavna zgrada 2020. godine, anex zgrada2022. Ima 110 smeštajnih jedinica (89 standard, 13 family i 8 superior family soba), glavni restoran i lobby bar. Gosti hotela mogu da koriste diskoteku u hotelu Fame Residence Kemer.  Aneks zgrada je udaljena oko 175m od glavne, deli ih park, svi sadržaji se nalaze u glavnoj zgradi i gosti u aneks zgradama mogu da ih koriste.

Od sadržaja za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Aneks zgrada je od plaže udaljena oko 175m. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate a za peškire se ostavlja depozit. 

Smeštaj

Standard sobe su površine 16m2, imaju klimu, SAT TV, kupatilo sa tušem/kadom, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet i telefon. Većina standard soba ima balkon sa pogledom na vrt ili bazen. 

Family sobe površine su 33m2, imaju francuski ležaj i dva single ležaja. Mogu biti sa pogledom na vrt ili na planinu.

Superior family sobe površine su 40m2, sastoje se od dve sobe odvojene vratima (jedna soba je sa francuskim ležajem a druga sa dva single ležaja). Imaju balkon sa pogledom na more. 

Annex sobe se nalaze u aneks zgradi, veličine su 15-39m2.

Plaća se: mini bar (sve osim vode), telefon, sef, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Fame Style All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, turske palačinke, kafa i kolači u određeno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci u hotelu Fame Residence Kemer, sva hrana i piće posle 23 časa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Prodavnica, parking, faks; Lekar na poziv, servis za pranje veša, prodavnice, rent-a-car i frizer u hotelu Fame Residence Kemer. 

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen za decu, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: Wi-Fi internet na bazenu i na plaži, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Hotel nema svoje spa sadržaje, ali gosti mogu uz doplatu da koriste Spa centar susednog hotela Fame Residence Kemer. 

Plaća se: tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, masaže, jacuzzi, tretmani za lice i telo i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2024

FAME BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD